رئیس کمیته ارتباطات مجلس با انتقاد از کم کاری دستگاه‌ها در زمینه همکاری با شبکه ملی اطلاعات اظهار کرد: دستگاه‌ها نمی خواهند اختیارات شان را از دست دهند و امضاهای طلایی کاهش پیدا کند.

شبکه ملی اطلاعات راه فساد اقتصادی و امضاهای طلایی را سد می کند

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، رمضانعلی سبحانی فر با بیان اینکه هم اینک می توان اطلاعات را در شبکه ملی اطلاعات ثبت و ضبط کرد، اظهار داشت: «این شبکه یک اتوبان ساخته شده است و دستگاه های اجرایی باید داده و اطلاعات خود را روی این بستر قرار دهند تا مردم و سایر دستگاه ها نیز از آن بهره برند.»

وی با انتقاد از نبود عزم و اراده دستگاه های اجرایی برای قرار ندادن اطلاعات در این بستر گفت: «این دستگاه ها نمی خواهند اختیارات شان را از دست دهند و امضاهای طلایی کاهش یابد.»

سبحانی فر تصریح کرد: «کاربران برای استفاده از این شبکه مشکلی ندارند ولی دستگاه هایی که ذی نفع اصلی هستند (کم کاری می کنند).»

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: «برای صدور هر مجوز، بالغ بر 20 استعلام باید اخذ شود که اگر این کار در شبکه ملی اطلاعات انجام گیرد، افراد دخیل نبوده و سو استفاده کاهش می یابد و امضاهای طلایی نقش آفرین نخواهد بود.»

سبحانی فر ادامه داد: «در حوزه واردات، صادرات و ثبت سفارش و مجموعه هایی نظیر وزارت صنعت و اقتصاد، شبکه ملی اطلاعات به صورت سیستمی وارد کار شده و افراد دخیل نیستند و لذا فساد های مالی و اداری انجام نمی گیرد.»

وی اضافه کرد :«باید تلاش کنیم موتورهای جست وجو گر از استقلال بیشتر برخوردار شده و فیلترها را انجام دهند؛ لذا بخشی از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به اطلاعات سخت و نرم افزاری باز می گردد.»

سبحانی‌فر با بیان اینکه کار شبکه ملی اطلاعات باید از ایجاد موتورهای جست وجو گر کوچک آغاز شده و به موتورهای بزرگ تر برسد تا کاملا مستقل شویم، گفت: «چین و روسیه در این راستا خود را مستقل کرده اند. ما نیز باید بدین سمت حرکت کنیم.»

وی از مطالبه گری مستمر مجلس برای فعال شدن دستگاه ها سخن گفت و افزود: «آمار و ارقام نشان می دهد بارگذاری اطلاعات تا 40 درصد طی هفته های اخیر انجام گرفته است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار