به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمدرضا منصوری با اشاره به چالشهای صنایع دستی ایران عنوان کرد: تاسیس دانشگاههای بیشمار در حوزه صنایع دستی یک اشتباه مهم بود چرا که ما همه افراد را به سمت مباحث تئوریزه و مدرکگرایی سوق دادیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: در حال حاضر فارغالتحصیلان جوان این حوزه توانایی لازم برای تولید صنایع دستی ندارند؛ به عنوان مثال در حوزه فرش کشورهایی مانند هند و پاکستان از ما تقلید میکنند تا جایی که میخواهند این صنعت را از ما بربایند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم آموزش صنایع دستی به صورت سنتی در آموزش و پرورش و هنرستانها گفت: ما باید این دانش سنتی را نسل به نسل حفظ میکردیم البته هنوز هم دیر نشده و میتوان با ارائه آموزشهای علمی در کنار آموزشهای سنتی جایگاه ویژهای را برای صنایع دستی کشورمان و در رأس آنها فرش قائل شد و نسل جوان کشور را در این حوزه پرورش داد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کشور ما به همه مشاغل نیاز دارد و نباید تصور کرد که صنایع دستی و فرش بافی کارایی ندارند. معتقدم روزی خواهد رسید که موقعیت اجتماعی، وضعیت اقتصادی و معیشتی هنرمندان صنایع دستی از پزشکانی که در خانه نشسته و هیچ کاری نمی کنند بهتر است. /
پایان پیام