یحیی کمالیپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانهملت، به راهاندازی سامانه ثبت اموال و دارایی مسئولان اشاره کرد و گفت: سامانه ثبت اموال مسئولان به نوعی طراحی شده که مسئولان اطلاعات کاملی از اموال و دارایی خود را ثبت کنند، ساز و کار این سامانه در حال حاضر تنها ثبت اطلاعات است و در مراحل بعد و پس از تجمیع اطلاعات باید در حوزه نظارتی و رصد اموال و دارایی افراد تقویت شود.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: با توجه به اصل 142 قانون اساسی مسئولان، مدیران و مقامات رده نخست کشور باید اموال و دارایی خود را ثبت کنند، در مرحله نخست ثبت اموال و دارایی مسئولان نیز این سطح از مقامات و مسئولان مورد توجه قرار گرفتند.
اموال مسئولان در تمامی سطوح طی مراحل آتی ثبت میشود
وی افزود: مسئولان و مدیران در سطوح مختلف باید نسبت به ثبت اموال و دارایی خود اقدام کنند بنابراین قوه قضاییه در مراحل بعد باید شمولیت افراد را توسعه دهد. زیرا بسیاری از مشکلات و تخطیها با توجه به دایره اختیاراتی که به افراد داده میشود، در سطوح پایینتر اتفاق میاُفتد.
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، معتقد است: ثبت اموال و دارایی مسئولان علاوه بر افزایش اعتماد عمومی جامعه موجب ارتقاء سلامت نظام اداری میشود. این سامانه پس از طی مراحل مختلف و تکمیل اطلاعات میتواند در دسترس عموم قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری خانهملت؛ بر اساس اصل یکصد و دوم قانون اساسی، دارایی رهبری، رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران، همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت توسط رئیس قوه قضاییه رسیدگی میشود که بر خلاف حق، افزایش نیافته باشد./
پایان پیام