عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه کاندیداها صادقانه با مردم گفت‌وگو کنند، گفت: نباید مشکلات را بزرگنمایی کنیم و هر آنچه که در 40 سال گذشته انجام شده را نباید نفی کنند.

کاندیداها صادقانه با مردم گفت‌وگو کنند

محسن کوهکن ریزی در گفت‌ وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص الزامات افزایش مشارکت مردم در انتخابات، اظهار داشت: بر خلاف دشمن که سعی می‌کند ایرادات و اشکالات را بزرگنمایی کند، باید محاسن و کارهایی که انجام شده مانند امید دادن به مردم را در دستور کار قرار دهیم.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: البته امید دادن به مردم به معنای نادیده گرفتن یا انکارکردن ضعف‌ها نیست بلکه باید هر مشکلی را در حد خودش و به دور از بزرگنمایی به مردم بگوییم و دلایل بروز مشکل را نیز ذکر کنیم تا مردم اقناع شوند.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ عمومی باید در خصوص مطالب منتشر شده در فضای مجازی ارتقا یابد، افزود: به مردم بگوییم هر مطلبی که در فضای مجازی پخش می‌شود، دروغ نیست اما اگر 10 درصد هم احتمال دادید که مطالب مطرح شده در فضای مجازی را دشمن پخش کرده باشد، پیش از بازنشر آن مطلب، از افراد مطمئن مشورت بگیرید. به این صورت باید مردم را ایمن سازی کنیم.

کوهکن‌ریزی ادامه داد: بعضا دیده می‌شود که در فضای مجازی مطالبی منتشر می‌شود مبنی بر اینکه معدن طلا در کشور وجود دارد، که اگر میزان طلای استحصال شده آن را بین تمام مردم ایران تقسیم کنیم، به ایرانی مقدار بسیار زیادی می‌‍رسد و سپس مسئولان مربوطه گزارش می‌دهند که این گونه نیست و همه آمارهای آن مشخص است.

نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بازنشر مطالب منتشر شده در فضای مجازی به شیوه ناصحیح، سبب می‌شود تا مسئولان در موضع انفعال قرار گیرند و نتوانند به کارهای خود بپردازند، گفت: البته دشمن آنقدر در این فضا لجن‌پراکنی کرده که درصد قابل توجهی از مردم پیش از آنکه مطالب را بازنشر کنند، صحت آن را می‌سنجند.

کوهکن خطاب به کاندیداهای انتخابات مجلس با بیان اینکه هیچ چیز بهتر از صداقت با مردم نیست، بیان کرد: داوطلبان برای اینکه رای کسب کنند نباید هر آنچه که در 40 سال گذشته انجام شده را نفی کند، زیرا شنونده عاقل است و می‌داند که اینگونه نیست و بهتر است داوطلبان نیز شرایط را درست نقد کنند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار