عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس از ضرورت بازسازی و ساخت 200 مدرسه در منطقه سیل زده دشتیاری سخن گفت و بر ضرورت ادامه امدادرسانی به مناطق سیل زده تأکید کرد.

نیاز به ساخت و بازسازی 200 مدرسه در مناطق سیل‌زده

علیم یارمحمدی  در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به سیل اخیر استان سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: در مناطق سیل زده وضعیت به نحوی است که برخی منازل بر سکوها و در ارتفاع ساخته شده تا از خطرات سیلاب‌های احتمالی در امان باشند ولی این موضوع در خصوص هیچ یک از مدارس صدق نمی‌کند و تقریبا همه مدارس مناطق سیل زده به زیر آب رفته است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه کمترین فضای آموزشی در کشور در منطقه سیل زده دشتیاری قرار دارد، گفت:  متوسط فضای آموزشی در کشور 5.7 متر مربع بوده درحالیکه در منطقه سیل زده این رقم کمتر از یک متر مربع است.

یارمحمدی اضافه کرد: با سیل اخیر همین فضای آموزشی اندک نیز دچار تخریب شده و امروز نیاز است که 200 مدرسه در مناطق سیل زده بازسازی و احداث شود که البته این مدارس از دو کلاس تا 6 کلاس باید باشند.

علیم یارمحمدی

وی از حضور به هنگام و تأثیرگذار رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تقدیر کرد و گفت: یکی از مسئولانی که بالافاصله پس از وقوع سیل در منطقه سیل زده حاضر شد و خسارات را از نزدیک برآورد و دستور اعزام کانکس به منطقه را صادر کرد، معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بود که از جا دارد این رویه با اختصاص بودجه‌های ملی تقویت شود.

بیشتر بخوانید:

یارمحمدی با تأکید بر اینکه برای ساخت مدارس باید ضرب الاجل تعیین کرد، افزود: با توجه به اینکه دانش آموزان روستاهای پراکنده منطقه دشتیاری در مقاطع تحصیلی مختلف تحصیل می‌کنند، نیاز است که حداقل 3 مدرسه شبانه روزی نیز برای این منطقه در نظر گرفته شود تا دانش آموزان حداقل 400 روستا در این مدارس تجمیع شوند تا آمار بازماندگان از تحصیل کاهش یابد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس اضافه کرد: این پیشنهادات به مسئولان وزارت آموزش و پرورش ارائه شده و مورد پذیرش آنان نیز قرار گرفته که باید با اختصاص بودجه برای این مهم، اقدامات عنوان شده به صورت فوری کلید بخورد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار