سلمان خدادادی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت برخورد پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با ترویجکنندگان مصرف مواد مخدر و مواد توهم زا را یکی از اقدامات موثر در مقابله با مصرف مواد مخدر دانست و گفت: خرید و فروش مواد مخدر از طریق فضای مجازی واقعیتی است که وجود دارد و روز به روز پیچیده تر می شود البته با توجه به گستردگی کانال و سایتها امکان برخورد با همه و ریشهکنی وجود ندارد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از آسیبهای اجتماعی، آسیب های مربوط به مواد مخدر است و باید تلاشها برای مبارزه با مواد مخدر افزایش یابد.
بیش از 3 میلیون نفر در کشور درگیر مواد مخدر هستند
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه دلایل مصرف مواد مخدر باید ریشهیابی شود و در این رابطه نیازمند کار فرهنگی هستیم، ادامه داد: به گونه ای که نوجوانان و جوانان به سمت مصرف مواد مخدر گرایش پیدا نکنند؛ در گذشته که فضای مجازی وجود نداشت با معضل مصرف مواد مخدر روبرو بودیم و در حاضر بیش از 3 میلیون مصرف کننده مواد مخدر در کشور وجود دارد که سالها است با این معضل درگیر هستند.
وی با انتقاد از اینکه فضای مجازی تعداد معتادان را افزایش نداده بلکه دسترسی و عرضه مواد مخدر را راحتتر کرده است، تصریح کرد: نمیتوان فضای مجازی را محدود و مردم را از مصرف منع کرد اما میتوان فرهنگسازی مناسب را داشته باشیم و با ارائه آموزشهای مناسب به دانشآموزان و مردم معضل مصرف مواد مخدر را مدیریت کرد.
مبارزه با مواد مخدر تنها بر عهده نیروی انتظامی نیست
نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مبارزه با مواد مخدر تنها نباید پلیسی باشد؛ البته این مهم تنها بر عهده نیروی انتظامی نیست و فرابخشی است بنابراین 20 دستگاهی که در این رابطه وظیفه دارند و در کنار خانوادهها باید به وظیفه خود به درستی عمل کنند.
خدادادی افزود: با ایجاد گرمخانه و دادن غذا به معتادان اعتیاد ریشهکن نمیشود؛ برخی از حاشیه نشینان هم در معرض مواد مخدر هستند آیا علیرغم تمامی تاکیدات تاکنون در رابطه با ساماندهی حاشیهنشینان موفق بودهایم؟ بسیاری از معتادان هم توزیعکننده و هم مصرفکننده هستند چه برنامه هایی تاکنون برای این افراد اتخاذ شده است؟ انتظار میرود برنامههای مناسبی برای مقابله با اعتیاد در کشور طراحی و تدوین شود./
پایان پیام