جواد نیک بین در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره وضعیت بازار زعفران در کاشمرگفت: یکی از مشکلات اساسی زعفران به عنوان طلای سرخ را می توان در مشکلات موجود در حوزه صادرات جستجو کرد.
نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زعفران فاقد خط اعتباری صادراتی کارآمد است تصریح کرد: دولت حمایت های مکفی از صادرات زعفران را در دستور کار قرار نمی دهد.
نیک بین افزود: صادرات فله ای زعفران توسط برخی تجار که تنها به دنبال منفعت خودشان هستند انجام می شود بنابراین برای ساماندهی بازار صادراتی زعفران الزامی است که شرکتهای دولتی زعفران حضور قدرتمندی در بازار استراتژیک زعفران داشته باشند.
وی ادامه داد: عدم ثبت برند زعفران ضربات اساسی به بازار صادراتی زعفران وارد می کند زیرا صادرات فله ای، طلای سرخ به هیچ ممکن از نظر اقتصادی قابل توجیه نیست.
نماینده مردم کاشمردرمجلس یادآورشد: کشاورزان در هر کیلویی گل زعفران در حدود20 هزار تومان ضرر متحمل می شود که این مسئله به هیچ وجه قابل توجیه نیست بنابراین می بایست در این زمینه اقدامات اساسی انجام داد./
پایان پیام