محمدرضا رضایی کوچی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به آینده بازار مسکن، گفت: در چند سال اخیر شاهد بودیم که قیمت مسکن به صورت هیجانی افزایش چشمگیری پیدا کرد که بخشی از این روند افزایشی، تحت تأثیر فضا و جو روانی حاکم بر جامعه بود، یعنی آنکه بخشی از گرانی مسکن به خاطر مسائل مرتبط با بازار مانند گرانی مصالح نبوده است.
![]() |
کاهش تدریجی حباب قیمتی در بازار مسکن
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در شرایط فعلی شاهد کاهش تدریجی حباب قیمتی در بازار مسکن هستیم، افزود: در شرایط کنونی حجم معاملات مسکن کاهش چشمگیری داشته است، به نظر می رسد که خریداران و فروشندگان ایستاده اند تا ببیند که شرایط بازار مسکن به چه سمتی رفته و دولت و مجلس چه اقداماتی برای بهبود وضعیت انجام می دهند.
وی با بیان اینکه در شرایط کنونی کشور با کمبود مسکن مواجه است، افزود: به طور حتم کمبود مسکن و بر هم خوردن نظام عرضه و تقاضا تأثیر مستقیمی در افزایش قیمت ها داشته و خواهد داشت، بازار همواره درگیر تلاطم و کاهش یا افزایش قیمت ها بوده و این مسئله در یک بازار اقتصادی، امری طبیعی است، اما باید توجه داشت که چرا مسکن در چند سال اخیر به این میزان گران شده است.
رضایی کوچی ادامه داد: قطعا تا زمانی که عرضه مسکن به میزان تقاضا و درخواست خریداران واقعی در بازار وجود نداشته باشد، ما باید در هر دوره ای شاهد افزایش قیمت ها باشیم، بنابراین اگر دولت در ماه های آتی و سال پیش روی اقدام اساسی برای تولید مسکن نکند، به طورحتم باید منتظر افزایش دوباره قیمت ها باشیم.
رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: البته کمیسیون عمران مجلس در تدوین طرح جهش تولید و تأمین مسکن تمام الزامات برای تولید انبوه مسکن را پیش بینی کرده که قطعا با اجرای آن بخش اعظمی از کمبود مسکن در بازار رفع خواهد شد./
پایان پیام