نماینده مردم مریوان وسروآباد،گفت: در نیمه دوم اسفندماه سال جاری عملیات مجدد احداث جاده سنندج به مریوان شروع می‌شود.

عملیات مجدد احداث جاده سنندج به مریوان شروع می‌شود

به گزارش خبرنگار  خبرگزاری خانه ملت، شیوا قاسمی‌پور درباره  وضعیت احداث جاده سنندج به مریوان،گفت:در نیمه دوم اسفندماه سال جاری عملیات مجدد احداث جاده سنندج به مریوان شروع می‌شود و این در  حالی  که براساس پیش‌بینی‌ها ۱۵ خرداد سال ۱۴۰۰ این پروژه زیر بار ترافیک می‌رود.

 نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی از شروع مجدد احداث پروژه جاده سنندج به مریوان طی هفته‌های آینده خبر داد و تصریح کرد: پیرو پیگیری‌های صورت گرفته با موافقت پیمانکار این پروژه، همه تجهیزات و امکانات لازمه فراهم گردیده و عملیات احداث محورهای باقی مانده این مسیر بین‌المللی به زودی شروع خواهد شد.

وی با اشاره به پیشرفت خوب این پروژه در طی یک‌سال گذشته، از اتمام پروژه جاده سنندج به مریوان پس از ۱۸ سال انتظار طاقت‌ فرسا خبر داد و تصریح کرد: بنابر اعتبارات تخصیص یافته و دستور مساعد وزیر راه و شهرسازی؛ مطالبه به‌حق و معوق مانده مردم  مریوان در اواسط خردادماه سال ۱۴۰۰ به‌بار خواهد نشست.

دبیر اول کمیسیون آموزش مجلس ضمن احترام و تایید نگرانی‌های مردم  منطقه کوماسی و سرشیو در خصوص عدم بازگشایی تونل باغان بر ضرورت حفظ آرامش و همکاری با پیمانکاران و مهندسان این پروژه تاکید کرد و یادآورشد: از ماه‌های پیش عملیات روشنایی، آسفالت و تهویه داخل تونل شروع شد که خوشبختانه فاز اول روشنایی با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون به اتمام رسیده، در کنار این آسفالت آن نیز انجام شده اما فاز دوم روشنایی و تهویه این مسیر باقی مانده که در اختیار پیمانکار است و امید می‌رود با همکاری مردم قبل از افتتاح پروژه، اتمام یابد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار