نماینده مردم همدان در مجلس با بیان اینکه دغدغه اصلی بنده بحث اشتغال جوانان است، گفت: سازمان فنی و حرفه ای از سازمان های مهم در بحث مهارت آموزی و اشتغال است.

لزوم معرفی آموزش های مهارتی سازمان فنی و حرفه ای به مردم

به گزارش  خبرگزاری خانه ملت، احمدحسین فلاحی در دیدار با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان با نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس، گفت: دغدغه اصلی بنده بحث اشتغال جوانان است و از  همین رو سازمان فنی و حرفه ای از سازمان های مهم در بحث مهارت آموزی و اشتغال است.

 نماینده مردم همدان و فامنین در  مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طبق برنامه‌ ۵۰ درصد آموزش عالی ما باید در حوزه علمی و مهارتی باشد حال آنکه در حال حاضر از ٤٠ درصد به ۳۶ درصد رسیده است تصریح کرد: در برخی از رشته ها نظیر فنی و حرفه ای و علوم پزشکی که مهارتی است آموزش مجازی بی معنی است و باید حضوری برگزار گردد.

وی  ادامه داد :برای تقویت آموزش های مهارتی علاوه بر بودجه تخصیصی  ٤ میلیارد هم اضافه کردیم.

نماینده مردم همدان با اشاره به محرومیت بالای شهرستان فامنین عنوان کرد متاسفانه با نگاه رای آوری و سبد رای به برخی مناطق نگاه می شود که این موضوع باعث ایجاد محرومیت در برخی مناطق شده است.

حجت الاسلام فلاحی با اشاره به دیدار با مدیر کل بنیاد علوی عنوان کرد در این جلسه مقرر شد که بنیاد علوی برای رفع محرومیت زدایی در منطقه پیشخور فامنین مستقر شود.

وی با اشاره به عدم تبلیغ ویژگی های بارز استان همدان عنوان کرد سازمان فنی و حرفه ای کارها و آموزش های مهارتی خود را به مردم معرفی کند.

فلاحی در پایان عنوان کرد: برای حمایت از فنی و حرفه ای تبصره ای را پیگیر هستم که سازمان فنی و حرفه ای هم از محل قانون مالیات های مستقیم و کمک افراد حقیقی و حقوقی بهره مند گردد./

پایان پیام

برچسب‌ها