عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس گفت: بکارگیری ارزهای دوجانبه در همکاری های تجاری در گرو فعال شدن میزهای اقتصادی در سفارتخانه های کشورمان است.

افزایش سطح همکاری‌های منطقه‌ای در گرو فعال شدن میز اقتصادی سفارتخانه‌ها/ لزوم بکارگیری ارزهای دوجانبه

محمدحسن آصفری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص اهمیت بکارگیری ارزهای دوجانبه در همکاری های تجاری با کشورهای آسیایی و همسایه، گفت: برای تحقق موضوع یاد شده نیاز به فعال شدن میزهای اقتصادی در سفارتخانه های کشورمان است.

نماینده مردم اراک و کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دستگاه دیپلماسی باید تلاش مضاعفی انجام دهد تا بازارهای هدف در کشورهای همسایه شناسایی شده و زمینه فعالیت بیشتر تجار فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه چیدن تمام تخم مرغ ها در سبد برجام موجب شد از ظرفیت کشورهای همسایه غافل شویم، ادامه داد: بر این اساس سطح روابط با کشورهای همسایه باید ارتقاء یابد و بر اشتراکات خصوصا در حوزه اقتصادی تاکید جدی شود که بهره گیری از ارزهای دوجانبه می تواند یکی از این موارد باشد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: بدون شک همکاری های تجاری با کشورهای آسیایی راهکاری موثر برای مقابله با یکه تازی های ایالات متحده در منطقه است و این مهم در گرو فعالیت بیشتر وزارت امور خارجه و دیگر مجموعه های مرتبط است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: چندین کشور تحریم هستند که اگر کشورمان با آنها توافق اقتصادی انعقاد کند، راهکار مناسبی برای جلوگیری از آثار تحریمی خواهد بود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار