نماینده مردم رشت در مجلس گفت: سایت دفن زباله سراوان نابودی رودخانه‌های گوهررود، زررود و تالاب انزلی را به همراه دارد و باعث وارد شدن آسیب جدی به دریای خزر می‌شود.

سایت دفن زباله سراوان نابودی تالاب انزلی را به همراه دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، محمدرضا احمدی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 18مهرماه (مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس جمهور، هیأت وزیران و وزیر کشور گفت: با توجه به اینکه از نخبگان گیلانی در مدیریت عالی کشور استفاده نشده، مردم این استان انتظار دارند استانداری بومی، انقلابی، جهادی و پاکدست در این استان به کار گرفته شود.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سایت زباله سراوان به معضل تبدیل شده است، در این خصوص به وزیر نیرو و وزیر کشور تذکر می‌دهم که این سایت دفن زباله نابودی رودخانه‌های گوهررود، زررود، تالاب انزلی و آسیب جدی به دریای خزر را به همراه دارد.

وی در تذکر به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: قطعی تلفن‌های ثابت برای دانش‌آموزان و دانشجویان استان گیلان و حوزه انتخابیه اینجانب مشکلات بسیار زیادی را به همراه داشته است. همچنین ضعف آنتن‌دهی تلفن‌های همراه نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

احمدی در تذکری به وزیر راه و شهرسازی گفت: زمین‌های نسخی در زمینه انشعابات آب، برق و گاز مشکلاتی دارند که باید رفع آنها در دستور کار قرار بگیرد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در تذکری به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص مشکلات شرکت دخانیات گفت: در صورتی که قصد دارید از نزدیکان خود در این شرکت به کار گرفته شود از آبروی ایثارگران در این خصوص هزینه نکنید.

وی در پایان خاطر نشان کرد: افزایش بی‌سابقه قبوض برق مصارف خانگی باعث آسیب بسیار زیادی شده است که باید مورد توجه مسئولین قرار بگیرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار