اعضای مجمع نمایندگان استان مرکزی در سرکشی به حوزه های انتخابیه، به صورت گسترده ضمن بازدید و بررسی مشکلات استان، نشست هایی را با مسئولان مربوطه جهت حل مشکلات حوزه های انتخابیه برگزار کردند.

تکمیل 2هزار واحد مسکن ملی ساوه تا تابستان 1401/پیگیری برای راه اندازی مزرعه تولید انرژی خورشیدی در خمین / مذاکره با وزیر نیرو برای رفع مشکلات آب و فاضلاب اراک و کمیجان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، اعضای مجمع نمایندگان استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی در سرکشی به حوزه‌های انتخابیه ضمن بازدید و بررسی مشکلات، نشست هایی را با مسئولان مربوطه جهت حل مشکلات حوزه انتخابیه برگزار کردند.

 

سبزی: تخصیص 9 میلیارد تومان اعتبار برای احداث بیمارستان 250 تختخوابی ساوه

محمد سبزی در گفت و گو با خانه ملت با اشاره به برخی پیگیری های انجام شده در حوزه انتخابیه خود، گفت: یکی از این پیگیری ها در حوزه آب رسانی بود که قرار بود طی پروژه ای میزان 440 لیتر در ثانیه آب رسانی به ساوه از طریق سد کوچری گلپایگان انجام شود که سال گذشته 20 کیلومتر آن انجام و امسال نیز در راستای نشستی که با وزیر نیرو داشتیم مقرر شد مابقی آن یعنی 95 کیلومتر دیگر تا سال آینده انجام شود.

نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به آغاز پروژه احداث بیمارستان 250 تختخوابی ساوه عنوان کرد: در لایحه بودجه 9 میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شده که برای تسهیل ساخت، باید زمینی که در اختیار دانشگاه علوم پزشکی است با استفاده از ماده 5 تغییر کاربری داده و به فروش برسد تا منابع آن تأمین شود.

وی ادامه داد: یک مرکز تخصصی جراحی قلب نیز با 30 میلیارد تومان اعتبار در حال ساخت است که نیمی از منابع آن را یک خیّر تأمین کرده و مابقی را وازرت علوم می دهد.

سبزی اضافه کرد: سال گذشته پروژه ساخت 2 هزار واحد مسکن ملی آغاز شد که قرار است تا تابستان 1401 تکمیل شود که البته در حال حاضر پیگیر هستیم تا 2 هزار واحد دیگر نیز به آن اضافه شود که زمین های آن نیز تأمین شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با اشاره به آسفالت باند دوم جاده غرق آباد تا نوبران که 10 کیلومتر بود، عنوان کرد: 5 کیلومتر ابتدایی جاده خرقان بسیار نامطلوب بود که آسفالت و خط کشی و جاده مأمونیه تا اتوبان تهران نیز به همین ترتیب آسفالت و خط کشی شد و ورودی بلوار پرندک نیز تکمیل شد و پیمانکاران در حال احداث پل های آن هستند.

وی ادامه داد: زمین های برخی روستاها بی دلیل جزء اراضی ملی اعلام شده بود که با مدیرکل منابع طبیعی جلسه گذاشته و متوجه شدیم کارشناسان علیرغم وجود سند تک برگ توسط روستاییان، نیمی از روستا را ملی اعلام کرده بودند که این اتفاق در چند روستا افتاده بود و هم اکنون با پیگیری ها برطرف شده است.

محمد سبزی در نطق میان دستور

سبزی در ادامه با اشاره به یک اختلاف اوقافی در منطقه عنوان کرد: 50 هکتار زمین در بام ساوه جزء زمین های موقوفه بود که به مردم واگذار شده بود اما میان اوقاف و راه و شهرسازی اختلافی در این حوزه وجود داشت و مردم بلاتکلیف بودند که طی جلساتی با رئیس سازمان اوقاف قرار شد با 25 میلیارد تومان اعتبار، زیرساخت زندگی مردم آماده شود.

این عضو مجمع نمایندگان استان مرکزی ادامه داد: برخی کشتارگاه ها در منطقه مرغ ها را به صورت قاچاقی قطعه می کنند و دو برابر می فروشند در حالی که عرضه مرغ کامل به بازار برای مردم به صرفه تر است که در حال پیگیری این موضوع هستیم.

وی در ادامه با بیان اینکه در حوزه نهاده های دامی، 80 تا 100 درصد نهاده های مرغداران از طریق ارز 4200 تومانی تأمین شده است اما نهاده های دامداران تأمین نشده، یادآور شد: از طرفی دام ها آبستن هستند و دامدار نمی تواند آن را با قیمت پایین بفروشد، از طرفی نمی توانند خوراک آنها را تأمین کنند که در این خصوص با رئیس کمیسیون کشاورزی صحبت کردیم.

سبزی افزود: ارز 4200 تومانی باعث وضع نابسامانی در توزیع نهاده های دامی شده که حتی اگر توزیع آن عادلانه هم باشد باز هم نمی توانند خوراک تمام سال دام های خود را تأمین کنند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: قرار بود ایستگاه نوبران در مسیر خط تهران-همدان احداث شود و یک سری تجهیزات و امکانات هم به منطقه احداث آن منتقل شده بود که بعد از مدتی به جای اینکه احداث شود، این تجهیزات نیز از آنجا انتقال داده و برده شد که پیگیر این موضوع نیز هستیم.

 

نظری: راه‌اندازی خط مونتاژ خودروی لاماری گامی دیگر برای کاهش بیکاری جوانان خمین

علیرضا نظری نیز در گفت و گویی یکی از دغدغه های جدی مردم در سنوات گذشته را مسائل درمانی و بهداشتی عنوان کرد و گفت: تنها یک بیمارستان قدیمی در خمین وجود دارد از این رو نیاز به احداث یک بیمارستان دیگر بود تا با جذب پزشک بتواند خدمات رسانی به مردم در حوزه سلامت را ارتقا دهد که در این راستا پروژه ساخت بیمارستان 144 تختخوابی که در گذشته کلنگ زنی شده اما به دلیل محدودیت منابع اعتباری متوقف شده بود، با پیگیری ها در سال جاری به پایان رسیده و در دهه فجر افتتاح می شود.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه مشکل بیکاری در سطح خمین به لحاظ آماری، این شهر را در ردیف های نخست شهرستان های تابع استان قرار داده، عنوان کرد: اخیرا با ایجاد چند پروژه بزرگ اقتصادی مثل پتروشیمی خمین و دی آریا پلیمر که از سال 84 امضاهای اولیه را گرفته ولی به دلیل انبوهی از مشکلات، غیرفعال مانده بود تکمیل شده و تأمین خوراک آن مانده که چند هفته قبل گره کار با برگزاری نشستی با وزیر نفت و معاونان وی برطرف و توافق شد قرارداد خوراک این مجموعه تولیدی امضا شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی پتروشیمی را صنعت مادر منطقه دانست و افزود: شاید تنها 300 نفر در این مجموعه مشغول به کار شوند اما این صنعت باعث ایجاد صنایع پایین دستی می شود که هزاران شغل ایجاد می کنند و با شناسایی ظرفیت های جدید و به مزایده گذاشتن آنها و جذب سرمایه گذار، دست جوانان بیکار منطقه گرفته می شود.

علیرضا نظری

نظری در ادامه با اشاره به سرمایه گذاری تحت عنوان مانا انرژی، سلول های انرژی خورشیدی و ایجاد مزرعه تولید برق خورشیدی عنوان کرد: یکی از بزرگ ترین سرمایه گذاری های کشور در حوزه انرژی خورشیدی است که از سنوات گذشته آغاز شده و از وزرای نیرو و صنعت پیگیر هستیم تا بخش های بعدی این مجموعه نیز راه اندازی شود.

وی با اشاره به فعالیت شرکت آرین پارس موتور که دستگاه های مونتاژی تولید می کند، خاطرنشان ساخت: بخش اول این کارخانه کامیونت تولید می کند، خط دوم مینی بوس 16 صندلی که از سال گذشته راه اندازی شده است و خط سوم خودروی سواری لاماری که قطعات آن از چین وارد شده و در این کارخانه مونتاژ می شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار کرد: موانعی برای راه اندازی خط سوم وجود داشت که آن را تکمیل کرده و تا اواخر سال جاری افتتاح می شود. این شرکت در نوع خود بخشی از بیکاری خمین را برطرف خواهد کرد.

 

کریمی: احیای ظرفیت‌های پایتخت صنعت ایران با اصلاح قانون معادن

علی اکبر کریمی نیز در گفت و گوی دیگری درباره برخی اقدامات انجام شده در حوزه انتخابیه در راستای حل مشکلات مردم، با اشاره به تقسیم فعالیت معادن استان مرکزی در هفت پهنه معدنی، گفت: اقدامات اجرایی در این پهنه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و ما در مجلس با اصلاح قانون معادن قصد داریم زیرساخت های این بخش را مورد توجه قرار دهیم.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه استان مرکزی لقب پایتخت صنعت ایران را دارد، اظهار داشت: ما در حوزه کشاورزی و معادن ظرفیت های بکری داشته و ظرفیت برداشت سنگ های ساختمانی و تزئینی را داریم که با رایزنی ها با دولت قرار است از تمام این ظرفیت ها بهره برداری کنیم.

وی همچنین در حوزه کشاورزی تصریح کرد: اقدامات خوبی در راستای تنظیم بازار و کالاهای اساسی مردم و حمایت از کشاورزان و دامداران در دست اقدام است و فروشگاه ها همکاری لازم را صورت می دهند.

کریمی همچنین به برگزاری نشستی با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی، فرمانده بسیج اراک، بسیج سازندگی، رئیس اتاق اصناف اراک و جمعی از خیرین در روستای مرزیجران اشاره کرد و یادآور شد: در این نشست پیرامون مددجویان تحت پوشش کمیته صحبت شد.

علی اکبر کریمی

عضو مجمع نمایندگان استان مرکزی ادامه داد: همچنین در جلسه ای با وزیر نیرو مشکلات موجود در شهرستان های اراک، خنداب و کمیجان در حوزه آب، فاضلاب و برق مطرح و پیرامون تکمیل رینگ جنوبی شبکه آب رسانی شهر اراک، تخصیص بودجه جهت طرح اصلاح شبکه های برق روستایی در قالب طرح بهارستان، آب رسانی به شهر جدید امیرکبیر، تکمیل و اجرای طرح شبکه جمع آوری فاضلاب شهر کمیجان صحبت شد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به ضرورت تامین تانکر سیار جهت آبرسانی به روستاهای شهرستان های خنداب و کمیجان، خاطرنشان کرد: در این نشست از وزیر خواسته شد تا نسبت به تامین دو دستگاه بالابر برای شبکه برق این شهرستان و همچنین احداث پست برق ٦٣ کیلو ولت در منطقه قره کهریز شهرستان اراک با توجه به ازدیاد جمعیت منطقه و اجرا و در اولویت قرار گرفتن طرح آبرسانی به روستاهای شمال شهر اراک معروف به مجتمع امیرکبیر اقدام شده از تصفیه فاضلاب اراک با حجم ١٠٠٠ لیتر بر ثانیه در صنایع استفاده بهینه شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار