عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس در جلسه انعقاد تفاهم نامه فی مابین شرکت آب و فاضلاب کشور و قرارگاه خاتم برای آبرسانی به مناطق محروم استان گیلان گفت: ورود فاضلاب شهری، صنعتی، بیمارستانی و شیرابه سراوان به زرجوب و گوهررود سال‌ها است که مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است.

ورود فاضلاب شهری، صنعتی، بیمارستانی و شیرابه سراوان به زرجوب و گوهررود مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم رشت و خمام و عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی در جلسه انعقاد تفاهم نامه فی مابین شرکت آب و فاضلاب کشور و قرارگاه خاتم برای آبرسانی به مناطق محروم استان گیلان گفت: ورود فاضلاب شهری، صنعتی، بیمارستانی و شیرابه سراوان به زرجوب و گوهررود سال‌ها است که مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است.

وی با اشاره به آمار بالای بیماری‌های پوستی، تنفسی و سرطان در گیلان بیان کرد: آب مورد استفاده برای آبیاری بسیاری از محصولات کشاورزی با فاضلاب انجام می‌گیرد و باید راهکاری اساسی برای این موضوع اندیشیده شود.

این نماینده مجلس در دوره یازدهم افزود: طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی گیلان، استان در سال گذشته رتبه دوم سرطان کشور را داشت و امسال رتبه نخست سرطان را داریم./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار