نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، گفت: پیشنهاد ایران برای ایجاد یک گروه تماس درباره افغانستان یکی از مهمترین راهکارها برای ایجاد ثبات و دوری از تنش در منطقه محسوب می شود.

ایجاد گروه تماس درباره افغانستان راهکاری برای ایجاد ثبات در منطقه

محمدحسن آصفری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت، با اشاره به برگزاری نشست فرمت مسکو در مورد افغانستان و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل مشکلات این کشور، گفت: طالبان باید درصدد تعامل با کشورهای همسایه و منطقه باشد تا این سرزمین به دوران بی ثباتی و تنش خودش بازنگردد.

نماینده مردم اراک و کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مرزهای مشترکی میان تهران و کابل وجود دارد لذا مسائل این کشور برای جمهوری اسلامی دارای اهمیت است، اظهار کرد: نباید فراموش کرد آمریکایی ها طی سال های طولانی که در افغانستان حاضر بودند، آسیب زدن به ایران را یکی از دلایل حضورشان می دانستند و این رویکرد و رویه همچنان از سوی نیروهای تروریست داعشی آنها پیگیری می شود.

وی با تاکید بر اینکه کشورهای همسایه می توانند در حل و فصل مناقشات افغانستان و ایجاد ثبات و امنیت پایدار تاثیرگذار باشند، ادامه داد: در واقع اکنون نیز شاهد دخالت های بیگانگان از جمله ایالات متحده در افغانستان هستیم و این موضوع موجب شده گروه های تروریستی از جمله داعش فعالیت هایشان در این کشور را تشدید کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: مبارزه با قاچاق مواد مخدر، تروریسم، بسترسازی برای گفتمان سیاسی و غیره از جمله مواردی است که همسایگان افغانستان می توانند در آنها تاثیر مثبت داشته باشند.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی ، گفت: بنابراین پیشنهاد ایران برای ایجاد یک گروه تماس درباره افغانستان یکی از مهمترین راهکارها برای ایجاد ثبات و دوری از تنش در منطقه محسوب می شود./

پایان پیام

برچسب‌ها