نماینده مردم میاندوآب در مجلس گفت: عدالت در تخصیص سهمیه سوخت ماشین آلات کشاورزی انجام شود.

عدالت در تخصیص سهمیه سوخت ماشین آلات کشاورزی انجام شود

به گزارش خبرنگار خانه ملت، علی احمدی در نشست علنی امروز (یک شنبه، ۱۷ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی گفت: نامگذاری سال به عنوان سرمایه گذاری برای تولید یک شعار نیست، بلکه استراتژی و نقشه راه است و نباید با این موضوع به عنوان یک شعار برخورد کنیم و مسئولین و دست اندرکاران خصوصا قوه مجریه باید برنامه ریزی لازم را انجام دهند.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس در تذکر به وزارت نیرو در خصوص آب بهای کشاورزی گفت:  این موضوع به مدرن و نیمه مدرن تقسیم بندی شده و تفاوت بهای این دو با هم خیلی فرق دارند، خواهش می کنم عدالت در این خصوص رعایت شود.

وی در تذکر به وزارت آموزش و پرورش در خصوص تقسیم بندی نیروها به طرح امین و نهضتی و  قرار دادی گفت: این نیروها در سراسر کشور سردرگم هستند.

احمدی در تذکر به وزارت جهاد کشاورزی در خصوص سهمیه سوخت ماشین آلات کشاورزی ادامه داد: بعضی شهرها به لحاظ کشاورزی زمین های کمتری دارند ولی سهمیه آنها بالاست. منطقه ما که یک منطقه کاملا کشاورزی است. سهمیه این مناطق را یک سوم کردند و تذکر می دهم وزارت کشاورزی و نفت در این خصوص اقدام کنند.

وی در خصوص بیمارستان  ۳۵۰ تختخوابی شهرستان میاندوآب که وزارت مسکن و شهرسازی مجری این طرح است ولی تا حال فقط ۱۸درصد به اصطلاح پیشرفت داشته، تذکر داد.

احمدی اضافه کرد: در خصوص حشره کش فیپرونیل که یک سم بسیار خطرناک است، متاسفانه این سم در کشور توزیع شده و تمامی محصولات کشاورزی رو آلوده می کند. این سم واقعا سرطان زاست و زنبورداران منطقه ما را از بین برده است./

پایان پیام

آخرین اخبار