به گزارش خبرنگار خانه ملت، علی احمدی در نشست علنی امروز (یک شنبه، ۱۷ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی گفت: نامگذاری سال به عنوان سرمایه گذاری برای تولید یک شعار نیست، بلکه استراتژی و نقشه راه است و نباید با این موضوع به عنوان یک شعار برخورد کنیم و مسئولین و دست اندرکاران خصوصا قوه مجریه باید برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس در تذکر به وزارت نیرو در خصوص آب بهای کشاورزی گفت: این موضوع به مدرن و نیمه مدرن تقسیم بندی شده و تفاوت بهای این دو با هم خیلی فرق دارند، خواهش می کنم عدالت در این خصوص رعایت شود.
وی در تذکر به وزارت آموزش و پرورش در خصوص تقسیم بندی نیروها به طرح امین و نهضتی و قرار دادی گفت: این نیروها در سراسر کشور سردرگم هستند.
احمدی در تذکر به وزارت جهاد کشاورزی در خصوص سهمیه سوخت ماشین آلات کشاورزی ادامه داد: بعضی شهرها به لحاظ کشاورزی زمین های کمتری دارند ولی سهمیه آنها بالاست. منطقه ما که یک منطقه کاملا کشاورزی است. سهمیه این مناطق را یک سوم کردند و تذکر می دهم وزارت کشاورزی و نفت در این خصوص اقدام کنند.
وی در خصوص بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی شهرستان میاندوآب که وزارت مسکن و شهرسازی مجری این طرح است ولی تا حال فقط ۱۸درصد به اصطلاح پیشرفت داشته، تذکر داد.
احمدی اضافه کرد: در خصوص حشره کش فیپرونیل که یک سم بسیار خطرناک است، متاسفانه این سم در کشور توزیع شده و تمامی محصولات کشاورزی رو آلوده می کند. این سم واقعا سرطان زاست و زنبورداران منطقه ما را از بین برده است./
پایان پیام

