نخستین رویداد فنی تخصصی بهره‌برداران شرکت‌های پالایش گاز کشور،به میزبانی پالایشگاه گاز سرخون و قشم در استان هرمزگان برگزار شد.

رفع ناترازی‌های موجود در حوزه انرژی کشور نیازمند همکاری های همه‌جانبه است

به گزارش خانه ملت؛ آیین افتتاحیه نخستین رویداد فنی و تخصصی بهره‌برداران شرکت‌های پالایش گاز کشور، به میزبانی شرکت پالایش گاز سرخون و قشم و با حضور احمد مرادی، نماینده مردم هرمزگان درمجلس و "توکلی" معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و جمعی از مسئولان برگزار شد.

احمد مرادی، رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به ناترازی‌های موجود در حوزه انرژی کشور، بر لزوم همکاری همه‌جانبه برای رفع این مشکلات تأکید کرد و افزود:برای حل این مسائل، به تلاش جمعی و هماهنگی بیشتر نیاز داریم.

 وی همچنین با تقدیر از عملکرد شرکت ملی گاز ایران در گازرسانی به اقصی‌نقاط کشور در زمستان گذشته، اظهار داشت: این نوع تعامل و مدیریت می‌تواند در سایر بخش‌های اجرایی کشور نیز الگو قرار گیرد و موجب کاهش مشکلات مردم شود.

گفتنی است؛نخستین رویداد فنی تخصصی بهره‌برداران پالایشگاه‌های گاز کشور به میزبانی شرکت پالایش گاز سرخون و قشم در بندرعباس برگزار شد و این رویداد که با هدف ارتقای سطح دانش و مهارت متخصصان این حوزه طراحی شده، از ۲۶ تا ۳۱ فروردین ماه جاری در محل پالایشگاه گاز سرخون و قشم (روستای نانگ) میزبان ۱۸ تیم برگزیده از پالایشگاه‌های سراسر کشور خواهد بود./

پایان پیام

آخرین اخبار