نماینده مردم اندیمشک در مجلس با بیان اینکه ناترازی اسم مستعار سوء تدبیر و بی‌برنامگی و ضعف مدیریت است، گفت: فاجعه مصرف غیرمجاز و هدردهی برق در شبکه‌های انتقال و عدم بهینه‌سازی در تکنولوژی‌های سرمایشی و گرمایشی و روشنایی معابر و ماینرهای مخرب توان ملی را هر چه سریعتر ساماندهی کنید.

ناترازی اسم مستعار سوء تدبیر و بی‌برنامگی و ضعف مدیریت است

به گزارش خبرنگار خانه ملت، جهانبخش قلاوند در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود ضمن تبریک 3 خرداد ماه سالروز فتح خرمشهر  گفت: همه شهرها و مناطق مرزی دوران دفاع آثار و شاهکارهای ارزشمندی در تاریخ دفاع مقدس دارند که باید صیانت و حفاظت شوند اما مهم‌ترین کار امروز ما آبادانی مناطق مرزی کشور از اشنویه تا اروند کنار و تسریع در جبران عقب ماندگی‌ها است.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس خطاب به رئیس جمهور و وزارتخانه‌ها و نهادهای دخیل در برنامه‌ریزی و تخصیص اعتبارات پیشرفت و توسعه، ادامه داد: انتظار می‌رود آمایش سرزمین و توان اکولوژیکی مناطق کشور و ضرورت توسعه پایدار و عادلانه اساس هر برنامه و پروژه‌ای قرار گیرد، اینکه در گذشته مناطق و استان‌هایی با زرنگی پروژه‌های بیشتری را برده‌اند نباید ملاک توزیع و تخصیص اعتبارات باشد بنابراین ضمن تکمیل پروژه‌های قبلی لازم هست حق پیشرفت مناطقی که در آنها کار نشده نیز نباید تضییع  و نادیده گرفته شود.

وی با بیان اینکه ناترازی اسم مستعار سوء تدبیر و بی‌برنامگی و ضعف مدیریت است، اضافه کرد: هرچه سریعتر مطالعه و اجرای پروژه‌های برق اتمی، بادی، خورشیدی و ترکیبی را در برنامه قرار دهید. شهر اندیمشک برای تولید هزار مگاوات برق خورشیدی آماده اقدام دولت است؛ فاجعه مصرف غیرمجاز و هدردهی برق در شبکه‌های انتقال و عدم بهینه‌سازی در تکنولوژی‌های سرمایشی و گرمایشی و روشنایی معابر و ماینرهای مخرب توان ملی را به سرعت ساماندهی کنید.

قلاوند با اشاره به اینکه کشاورزی گسترده‌ترین عرصه تولید ملی‌ بوده و امنیت غذایی دغدغه بزرگ همگان است، بیان کرد: آب، خاک، جنگل، اقلیم، نهاده‌ها، دام‌ها و صندوق‌های حمایت، بهینه‌سازی محصولات و بیمه کشاورزان و آموزش و غیره تحت تاثیر مدیریت‌های سنتی همچنان در جا می‌زنند و هر روز داستان قیمت برنج و سیب و گندم و پیاز و سایر محصولات لرزه بر اندام کشاورزان، سرمایه‌گذاران، صادرکنندگان، واردگنندگان و مصرف کنندگان می‌اندازد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم افزود: ایجاد مانیتورینگ و سامانه متمرکز کاشت، داشت، برداشت و بهره‌برداری و صادرات و واردات فوری‌ترین نیاز مبرم کشور برای خروج از ناهماهنگی و ناترازی در بخش تولید مصرف صادرات است.

وی خطاب به رئیس مجلس گفت: سال گذشته موضوعی را مطرح کردم که از کنار آن گذشتیم، کار جنابعالی مدیریت قوی‌ترین قوه نظارت و هدایت و پیشرفت ریل‌گذاری‌ها است از این رو اتاقی برای مشاورین اختصاص دهید تا در فضای آرام به شما مشورت دهند. ایجاد هووی سیاسی، انتخاباتی و اجازه سوءاستفاده از جایگاه ریاست مجلس برای اخلال، شیطنت و دخالت بیجا در امور شهرستان را ندهید؛ گزارش تخلفات جرایم و غارت منابع، معادن و انهدام منابع انسانی ارزشمند را در اختیار نمایندگان و همکاران قرار داده داده شود./

پایان پیام

آخرین اخبار