عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: شهید آیت‌الله رییسی فردی صبور بود که در موارد اختلافی با اینکه حق با وی بود اما برای حفظ آرامش در کشور از حق خود می‌گذشت.

شهید آیت‌الله رییسی برای آرامش کشور از حق خود می‌گذشت

مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، در مورد شخصیت شهید آیتالله رئیسی با اشاره به تجربه همراهی در دو سفر  با شهید جمهور گفت: بنده از انتخابات سال 96 وی را به طور ویژه شناختم که چند ویژگی جدی داشت کما اینکه در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری سال 96 و 1400 نحوه مناظراتی که داشتن به گونه‌ای بود که از بیان مطالبی که به کشور آسیب برساند، خودداری می‌کرد و در این زمینه واقعا منحصر به فرد بود و برغم اینکه می‌توانست مطالب بسیاری که در دل داشت را بیان کند اما برای تامین منافع ملی مصلحت ندید که به این امر مبادرت ورزد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: برداشتی که بنده از مشی معنوی شهید آیت‌الله رئیسی داشتم، این بود که در 3 سالی که رئیس‌جمهور بود سیاست را سکویی برای پیشرفت معنوی خود قرار داده بود کما اینکه آیت‌الله رئیسی سال  1400 با 1403 از نظر پیشرفت معنوی یکسان نبود و انصافا بسیار ویژه بود.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: از دیگر ویژگی‌های شاخص شهید آیت‌الله رئیسی صبر و گذشت وی در موارد اختلافی بود که ممکن بود بین قوا و سایر بخش‌ها اختلافاتی ایجاد شود و برغم اینکه از دید بنده حق با وی بود اما برای حفظ آرامش در کشور از حق خود می‌گذشت و به نفع کشور اقدام می‌کرد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: شهید آیت‌الله رئیسی مدیری پرتلاش، مردمی و دلسوز بود و در خدمت‌رسانی به مردم خستگی‌ناپذیر بود، برای این مرد بزرگ از درگاه خداوند متعال علو درجات الهی را مسئلت می‌دارم./

پایان پیام

آخرین اخبار