عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر انقلاب تاکید داشتند نمایندگان از تریبون و منبر مجلس امیدآفرینی کرده و آرامش به جامعه منتقل کنند البته تاکید داشتند اکنون حال و هوای آرامش و امید از مجلس استشمام می شود.

متفکرآزاد: رهبر انقلاب فرمودند حال و هوای آرامش و امیدآفرینی از مجلس استشمام می‌شود

روح‌الله متفکرآزاد در گفتگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: ایشان قوه مقننه را خیلی بالا و برتر دانستند و تأکید داشتند این موضوع باید از بیرون حفظ شود و خود مجلس نیز باید این مهم را رعایت کند.

 عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رهبر انقلاب تأکید داشتند نمایندگان از تریبون و منبر مجلس امیدآفرینی کرده و آرامش به جامعه منتقل کنند، اظهار کرد: البته در این زمینه فرمودند که اکنون حال و هوای آرامش و امید از مجلس استشمام می‌شود و اظهارنظرهای دعواگونه کم است.

 وی افزود: درنظرگرفتن خداوند و عدم توجه به تعارض منافع و اغراض شخصی در استفاده از تریبون نمایندگی و رای دادن‌ها و پاسخگو بودن در برابر قانون از دیگر توصیه‌های رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس دوازدهم بود.

 این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با اشاره به اینکه ایشان تاکید داشتند مجلس باید انقلابی باشد، ادامه داد: در این راستا فرمودند انقلابی بودن به معنای داد و بیداد کردن نیست بلکه حرکت در مسیر آرمان‌های انقلاب، داشتن شجاعت در اظهارنظر، بیان حق و همچنین دفاع از موضع انقلاب است.

 متفکر آزاد با بیان اینکه رهبر انقلاب تأکید داشتند مجلس باید نماد عقلانیت باشد، تصریح کرد: همچنین در این زمینه تأکید جدی بر همراهی و همدلی مجلس و دولت داشتند؛ ایشان به ارتباط خوب رؤسای قوا نیز اشاره کردند و آن را امری پسندیده دانستند، همچنین تأکید کردند که باید با دولت مراعات کرد و با دست‌اندازهای زیاد چالش ایجاد نکرد، همچنین تصریح کردند وظایف مجلس در سوال و غیره مدیریت شود تا بجا باشد.

 عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رهبر انقلاب در این دیدار نیز تأکید جدی بر تنقیح قوانین داشتند، خاطرنشان کرد: پیگیری تحقق برنامه هفتم از سوی مجلس نیز از دیگر نکاتی بود که رهبر انقلاب به نمایندگان توصیه کردند./

 پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار