سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه حضرت آقا بر انسجام ملی، همکاری و تعامل مجلس با دولت و همچنین ایجاد یک صدای واحد تأکید داشتند گفت: ایشان همچنین بیان کردند که نمایندگان باید مراقب باشند و بازتاب حرف‌ها و مواضع خود را در داخل و خارج از کشور بسنجند و به نحوی عمل کنند که باعث ایجاد امنیت و امید برای مردم کشور و ناامیدی دشمنان ملت ایران شود.

رضایی: انسجام ملی، همکاری و تعامل با دولت و ایجاد یک صدای واحد از تاکیدات رهبری بود/ نمایندگان قبل از اظهارنظر، آثار سخنان خود در داخل و خارج از کشور را بسنجند

ابراهیم رضایی در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به دیدار نمایندگان مجلس دوره دوازدهم با مقام معظم رهبری گفت: بیانات رهبری در این دیدار مانند همیشه حکیمانه بود، ایشان با ارزیابی دقیق از تحولات و روند یک ساله گذشته مجلس به تبیین نقش مجلس و تکالیف نمایندگان پرداختند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: بخشی از فرمایشات ایشان در مورد مجلس دوازدهم در راستای نقش شکلی از جمله نظم‌ نماینده‌ها و حضور در صحن بود به نحوی که صندلی‌های پارلمان خالی نباشد و بخشی دیگر هم مربوط به مسائل محتوایی از جمله جهت‌گیری، خط‌مشی و همچنین برنامه‌های مجلس بود.

وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر اجرای برنامه هفتم توسعه با توجه به همزمانی آن با آغاز به کار مجلس دوازدهم نیز اضافه کرد: حضرت آقا بر انسجام ملی، همکاری و تعامل مجلس با دولت و همچنین ایجاد یک صدای واحد تأکید داشتند؛ همچنان که ایشان در بخش‌های مختلف بیانات خود تأکید داشتند که نمایندگان باید مراقب باشند و بازتاب حرف‌ها و مواضع خود را در داخل و خارج از کشور بسنجند و به نحوی عمل کنند که باعث ایجاد امنیت و امید برای مردم کشور و ناامیدی دشمنان ملت ایران شود.

نماینده مردم دشتستان در مجلس بیان کرد: حضرت آقا همچنین تأکید داشتند که مجلس باید مشی انقلابی‌گری داشته باشد که در تعریف حضرت آقا این امر به معنای حرکت به سمت آرمان‌ها است از این رو این موضوع اهمیت بسیار دارد بنابراین نمایندگان باید تلاش کنند در 3 سال باقی مانده از مجلس دوازدهم در تصمیمات، مصوبات و مواضع انقلابی عمل کرده تا شاهد رشد و شکوفایی کشور باشیم./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار