ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دست جمهوری اسلامی برای هر اقدامی در واکنش به رفتار های شورای حکام باز است و مجلس از این تصمیمات حمایت خواهد کرد.

مجلس از هر اقدامی در مقابل زیاده خواهی های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حمایت خواهد کرد

ابراهیم عزیزی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در خصوص اهمیت صنعت هسته ای و لزوم صیانت از این صنعت اظهار داشت: صنعت هسته‌ای در حوزه های مختلف کشاورزی،سلامت و دارویی و تامین آب و انرژی قابل استفاده و بهره‌برداری است و اگر ما امروز در این حد به این صنعت تاکید داریم این است که امنیت ملی و منافع آیندگان ما به آن گره خورده و قابل مصالحه و معامله نیست و ما از آن عبور نخواهیم کرد.

وی تاکید کرد: بارها در گذشته اعلام کردیم شورای حکام و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید با رویکرد های فنی و غیر سیاسی اقدام کند و تحت تاثیر نظام سلطه نباشد و بر اساس قوانین حاکم بر آژانس با ایران رفتار کند.

وی افزود: بجای برخورد های خصمانه با ایران آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید سراغ کشورهایی برود که سابقه استفاده از سلاح‌های هسته‌ای را دارند. و مقامات غربی و آمریکا بدانند اگر به دنبال سیاسی کاری باشند جمهوری اسلامی ایران ابراز های فراوانی در اختیار دارد و دولت هم مکلف است از این صنعت پاسداری کند. 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: دست جمهوری اسلامی برای هر اقدامی در واکنش به رفتار های شورای حکام پر است و مجلس نیز از این اقدامات حمایت خواهد کرد./

پایان پیام 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار