مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ترامپ نتوانست غنی‌سازی صفر را به ما تحمیل کرده و ما را خلع سلاح کند، گفت: اسرائیل در جنگ وجودی ناچار به پذیرش آتش‌بسی شد که تبدیل به تیررسی ساده برای موشک‌های ایرانی شده است و دیگر آب خوش از گلویشان پایین نمی رود.

اسرائیل در جنگ وجودی مجبور به پذیرش آتش بسی شد که تبدیل به تیررسی ساده برای موشک های ایرانی شده است

به گزارش خبرنگار خانه ملت، محمدسعید احدیان مشاور دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود خطاب به رئیس جمهور آمریکا گفت که آنها نه تنها نتوانستند ما را خلع سلاح کنند بلکه توان موشکی ما را نیز دیدند.

آقای قمارباز!

  1. نتوانستی غنی سازی صفر را به ما تحمیل کنی.
  2. نه تنها نتوانستی خلع سلاحمان کنی توان موشکی ما را هم دنیا دید و شدیم یک قدرت موشکی.
  3. اسرئیل در جنگ وجودی مجبور به پذیرش آتش بسی شد که تبدیل به تیررسی ساده برای موشک های ایرانی شده است و دیگر آب خوش از گلویشان پایین نمی رود.
  4. حمله نمایشی‌ات به فردو را  متناسب پاسخ دادیم.‌
  5. ایران شد محبوب و محور وحدت ملت های مسلمان و اسراییل شد خطر امنیتی برای همه کشورهای اسلامی.‌
  6. حالا چند وقتی با حملات ات به سایتهای هسته ای تبلیغات کن، ولی وقتی گروسی جاسوس دست از پا درازتر بازگشت و اجازه تهیه گزارش از برنامه هسته ای ایران پیدا نکرد، قیافه ات دیدنی است که چگونه می خواهی ایران بزرگ را با ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده و سایت سالم و مستحکم فردو، به عنوان پیروز قطعی این جنگ تاریخی نپذیری.

 و اسرائیلی ها هم با گنبد آهنین آبکش شده‌شان باید نگران موشک‌های ایرانی باشند.‌(ما که بمب نخواهیم ساخت اما آنها که حرف ما را باور نمی کنند) خلاصه آنکه نقشه صلح تحمیلی‌ات نقش بر آب شد چون نه زیر بار غنی سازی صفر رفتیم، نه آنکه توان غنی سازی را از دست دادیم./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha