نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تأکید کرد: توقف جنگ نظامی به معنای پایان تقابل ایران و اسرائیل نیست و موجودیت این رژیم با دشمنی و خباثت تداوم پیدا می کنند.

نبرد با صهیونیست پایان نیافته است

محمد تقی نقدعلی در گفت‌و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره بر لزوم آمادگی همه جانبه برای مواجهه با صهیونیست‌ها در عرصه‌های مختلف، گفت: توقف جنگ نظامی به معنای پایان تقابل ایران و اسرائیل نیست و موجودیت این رژیم با دشمنی و خباثت تداوم پیدا می کند.

نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی افزود: مادامی که استقلال و ایمان الهی محور عمل مردم ما باشد، نبرد در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و گاهی نظامی ادامه پیدا می‌کند.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در شرایط توقف جنگ سخت و نظامی باید با بهره‌گیری از تجربه گذشته به فوریت قوانینی برای تقویت توان دفاعی و امنیت غذایی باید تدوین و تصویب شود که قوه مقننه در این زمینه پویا و فعال عمل کرده است.

وی ادامه داد: برخی قوانین که امکان بررسی آن در چارچوب اصل ۸۵ قانون اساسی وجود دارد، قرار است با اجازه نمایندگان در صحن مجلس توسط هیئت رئیسه به کمیسیون ها ارجاع شود و کمیسیون قضایی و حقوقی نیز در این خصوص پیشنهادات خود را ارائه خواهد کرد، قوانینی نظیر قانون مهریه و قوانین تسهیل‌گر در حوزه اقتصادی نیز باید با توان بیشتری در مجلس پیگیری شود.

نقد علی در پایان خاطرنشان کرد: طرح تشدید مجازات همکاری با دولت های متخاصم نیز هفته آینده در مجلس اصلاح خواهد شد چرا که ایرادات شکلی و حقوقی وارده به این طرح طبیعی است و نظر شورای نگهبان به شکلی که وزانت قانون حفظ شود، تامین خواهد شد./

پایان پیام.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار