عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادعای کمیته اطلاعات و امنیت پارلمان انگلیس مبنی بر تلاش مخفیانه و مخرب ایران برای تضعیف انگلیس را سرپوش گذاشتن بر اقدامات خلاف قوعد بین‌الملل آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست و گفت: این اقدامات در راستای پروژه ایران‌هراسی انجام می‌شود و قطعا هیچ تأثیری در راه پیشرفت کشورمان نخواهد داشت.

ادامه سناریو ایران‌هراسی غرب با اتهام‌زنی امنیتی پارلمان انگلیس/ این اتهامات هیچ تأثیری در مسیر پیشرفت ایران ندارد

بهنام سعیدی در گفت وگو با خانه ملت، با اشاره به گزارش کمیته اطلاعات و امنیت پارلمان انگلیس مبنی بر تلاش مخفیانه و مخرب ایران برای تضعیف انگلیس، گفت: اقدامات انگلیس در طول سال‌های پس از انقلاب گواه این است که این کشور هیچ‌گاه نگاه مثبت و سازنده نسبت به کشورمان نداشته است. مطرح کردن این اظهارات پس از جنایت رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک کشورمان که قطعا سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان و فرانسه نیز در آن نقش داشته اند به نوعی سرپوش گذاشتن بر اقدامات خلاف قواعد بین‌الملل این کشورها است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تکرار اظهارات بی‌اساس علیه کشورمان ادامه داد: امروز مدعیان حقوق بشر با اقدامات جنایتکارانه در غزه و لبنان دستشان به خون صدها هزار انسان بی‌گناه آلوده است لذا با مطرح کردن این ادعاها قصد دارند تا افکار عمومی را از جنایات خود منحرف کنند.

وی افزود: انگلیس امروز به جای محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و اقدام آمریکا نسبت به ایران که در روند برگزاری مذاکرات خاک کشورمان مورد تجاوز قرار دارد، اینگونه حرف‌های بی‌اساس و شایعه پراکنی انجام می‌دهد که هیچ دستاوردی را نیز به همراه نخواهد داشت.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس بیان کرد: این اقدامات نشانگر ادامه پروژه ایران هراسی دشمنان نظام و انقلاب است و قطعا هیچ تأثیری در مسیر پیشرفت جمهوری اسلامی نخواهد داشت./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار