عضو مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط بحرانی آب شهرستان حمیدیه، گفت: مردم این منطقه در خط مقدم دفاع مقدس و دفاع از امنیت کشور بوده‌اند؛ حالا که تنها خواسته‌شان تامین حداقلی آب برای کشاورزی و دامداری است، دولت موظف به پاسخگویی فوری است.

دولت آزادسازی آب کرخه را در دستور کار قرار دهد/ مسئولیت اجتماعی نباید نمایشی باشد، شیبان تشنه است

سید محسن موسوی‌زاده نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به بحران جدی در پایین‌دست سد کرخه، گفت: خواستار ورود قاطع رئیس مجلس و تذکر جدی به دولت و وزرا برای حل مشکل آب در خوزستان هستیم.

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیات دیدار خود با دکتر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مردم نجیب و وفادار خوزستان سال‌ها در کنار نظام ایستاده‌اند، اظهار داشت: نباید با استناد به الگوی کشت و تصمیمات اداری، زندگی و معیشت کشاورزان و دامداران منطقه را فدای بی‌تدبیری کرد.

موسوی‌زاده با اشاره به شرایط بحرانی آب شهرستان حمیدیه، اظهار داشت: مردم این منطقه در خط مقدم دفاع مقدس و دفاع از امنیت کشور بوده‌اند؛ حالا که تنها خواسته‌شان تامین حداقلی آب برای کشاورزی و دامداری است، دولت موظف به پاسخگویی فوری است.

این عضو مجمع نمایندگان خوزستان در مجلس همچنین در دیدار جداگانه با اسماعیلی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، با انتقاد از محدودیت‌های اعمال شده بر کشاورزان و دامداران، خواستار طرح فوری این موضوع در هیأت دولت شد و تاکید کرد: آزادسازی آب کرخه برای جلوگیری از خسارات بیشتر ضروری و فوری است. تعلل در این مسئله به قیمت نابودی زندگی مردم تمام خواهد شد.

موسوی‌زاده تصریح کرد: ما اجازه نخواهیم داد حقوق اولیه مردم، به‌ویژه در مسئله حیاتی آب، توسط هیچ نهاد یا وزارتی نادیده گرفته شود. انتظار ما از دولت، اقدام عملی و فوری است نه وعده‌های تکراری.

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشستی با مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، گفت: ایفای نقش این شرکت در بهبود وضعیت زیرساختی مناطق محروم موثر خواهد بود.

وی با انتقاد از کم‌توجهی برخی نهادها به مسئولیت‌های اجتماعی، اظهار داشت: مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها نباید به اقدامات نمادین و تبلیغاتی محدود شود؛ مردم مناطق کم‌برخوردار، نیازمند اقدام واقعی هستند، نه نمایش. امروز شرکت‌هایی مانند شرکت ملی حفاری ایران باید در خط مقدم حل مشکلات زیرساختی باشند.

موسوی‌زاده با اشاره به وضعیت بحرانی آب شُرب در شهر شیبان افزود: شیبان به ۱۰ کیلومتر لوله پلی‌اتیلن برای تأمین آب شرب نیاز دارد؛ این یک مطالبه ضروری است که انتظار داریم شرکت ملی حفاری با تمام توان در تحقق آن مشارکت کند.

وی با تاکید بر اینکه محرومیت در برخی محلات به سطحی رسیده که دیگر نمی‌توان با وعده و شعار از آن عبور کرد، گفت: مردم مناطق محروم باید در اولویت پروژه‌های خدماتی و حمایتی شرکت‌های بزرگ قرار گیرند؛ راه، آب، فاضلاب و مسائل زیرساختی ابتدایی‌ترین نیازهای این مردم است. نماینده اهواز در پایان از آمادگی برخی شرکت‌ها برای ورود به میدان حل مشکلات تقدیر کرد و خواستار تسریع در اقدام عملی شد./

 پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار