عضو کمیسیون عمران مجلس با تأکید بر لزوم تکمیل سامانه‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی، گفت: اگر سامانه‌هایی مانند املاک و اسکان و سامانه‌های برخط حمل‌ونقل به‌درستی تکمیل می‌شد، از برخی تهدیدات امنیتی جلوگیری می‌شد و امکان ردیابی دقیق فعالیت‌های مشکوک فراهم بود.

تکمیل سامانه‌های اطلاعاتی، حلقه مفقوده در تأمین امنیت و شفافیت حمل‌ونقل و مسکن است

مجتبی یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به ضرورت تکمیل و ارتقاء سامانه‌های اطلاعاتی در حوزه‌های زیرساختی کشور، گفت: انسجام ملی و وحدت مردم در روزهای اخیر با مدیریت و تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب شاهد بودیم، جلوه‌ای از امداد الهی و روحیه غیور مردم ایران بود؛ اما متأسفانه عده‌ای هنوز در حال دامن زدن به دوقطبی‌سازی و اختلاف‌افکنی هستند که باید با قانون‌گذاری دقیق از آن جلوگیری شود.

وی افزود: یکی از موضوعاتی که در اتفاقات اخیر و در جریان تجاوز رژیم صهیونی به خاک مقدس کشورمان مغفول ماند، فقدان اطلاعات دقیق در سامانه‌هایی نظیر املاک و اسکان بود. اگر مشخص می‌شد چه کسانی و در چه مناطقی ساکن هستند و قرار دادهای اجاره ثبت و پایش می‌شد، امکان سوء استفاده از املاک برای اقدامات خرابکارانه یا نفوذ امنیتی کاهش پیدا می‌کرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضرورت اصلاح و بروزرسانی قوانین مرتبط با مهاجرین و اتباع، ایجاد شفافیت در سکونت‌گاه‌ها و املاک را امری ضروری دانست و گفت: افرایش داده‌های سکونت‌گاهی و نظارت بر ثبت قراردادها موجب می‌شود، هرگونه فعالیت مشکوک در اسرع وقت قابل ردیابی باشد. این سامانه‌ها می‌توانند امنیت شهری و ملی را به‌طور چشمگیری ارتقاء دهند.

یوسفی با اشاره به ضرورت توجه حوزه حمل‌ونقل عمومی تصریح کرد: ما در دوره‌های گذشته مجلس شورای اسلامی بر ضرورت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل بار و مسافر تأکید داشتیم. امروز نیز ضرورت دارد سامانه‌های رصد برخط و کنترل عملکرد ناوگان، به‌ویژه در حوزه‌هایی مانند سوخت‌رسانی و حمل‌ونقل عمومی، به‌درستی اجرا شوند. اگر این زیرساخت‌ها از قبل مهیا شده بود، امکان سوء استفاده تروریستی یا خرابکارانه از ناوگان حمل‌ونقل به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می‌کرد.

وی افزود: رانندگان شریف کشور، به‌ویژه در بخش حمل‌ونقل بار و سوخت، در روزهای اخیر و به ویژه در ایام جنگ تحمیلی از خود گذشتگی بزرگی نشان دادند. بیش از ۱۷ هزار نفتکش در جابجایی بی‌وقفه سوخت تلاش کردند تا بحران ایجاد نشود، و برخی رانندگان حتی به‌صورت داوطلبانه حمل‌ونقل رایگان برای آسیب‌دیدگان را بر عهده گرفتند.

این نماینده مردم در مجلس در پایان تأکید کرد: اقدام برای تکمیل و عملیاتی کردن سامانه‌های اطلاعاتی، نه تنها اقدامی برای بهبود خدمات زیرساختی است بلکه ضرورتی جدی برای حفظ امنیت و مقابله با تهدیدهای آینده خواهد بود./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار