عضو کمیسیون عمرام مجلس با تأکید بر لزوم حمایت از مردم و حفظ پایداری ناوگان حمل‌ونقل کشور گفت: نرخ بلیت ناوگان هوایی، ریلی و جاده‌ای برای ایام اربعین حسینی (ع)باید به‌گونه‌ای تعیین شود که نه مردم متضرر شوند و نه شرکت‌های حمل‌ونقلی دچار زیان شوند.

نرخ‌گذاری بلیت‌ سفرهای اربعین باید منصفانه و کارشناسی‌شده باشد

محمد نصیری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره تعیین نرخ بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس در ایام اربعین حسینی(ع)، گفت: نرخ‌گذاری‌ها باید به‌صورت منطقی و بر اساس شرایط اقتصادی مردم و هزینه‌های واقعی شرکت‌های حمل‌ونقلی صورت گیرد.

وی افزود: در کمیسیون عمران و به‌ویژه کمیته هوایی، جزئیات هزینه‌ها و عوامل تأثیرگذار بر قیمت بلیت مورد بررسی دقیق قرار گرفته و تلاش شده است تا یک نرخ معقول و کارشناسی‌شده برای ایام اربعین تعیین شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه نباید اجازه دهیم مردم تحت فشار قرار بگیرند، تصریح کرد: از سوی دیگر، اگر شرکت‌های هواپیمایی یا حمل‌ونقل ریلی دچار زیان شوند، احتمال کاهش خدمات یا تضعیف ناوگان وجود دارد که به ضرر کل کشور است؛ بنابراین نرخ‌گذاری باید متعادل، عادلانه و شفاف باشد تا هم مردم رضایت داشته باشند و هم خدمات به‌درستی ادامه پیدا کند./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار