به گزارش خبرنگار خانه ملت، علیرضا نوین در بازدید از شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی منطقه ویژه اقتصادی سهلان تبریز اظهار کرد: محدوده مصوب این منطقه ۲۲۰۰ هکتار است اما از ۲۴۰ هکتار آن تا بهامروز بهرهبرداری شده و انتظار میرود در سال سرمایهگذاری برای تولید، اراضی فاز ۲ این منطقه ویژه برای واگذاری به تولیدکنندگان جدید آماده شود.
وی منطقه ویژه اقتصادی سهلان را فرصتی برای توسعه صادرات غیرنفتی در خطه آذربایجانشرقی دانست و خاطرنشان شد: ما پیگیر توسعه گمرک سهلان بهعنوان یکی از بنادر خشک اصلی کشور هستیم و در کنار تامین مواد اولیه و ماشینآلات واحدهای تولیدی استان و صادرات محصولات آنان به اروپا از این منطقه ویژه، باید به تولید در سهلان نیز رونق بخشید.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موقعیت جغرافیایی مناسب سهلان برای تولید، یادآور شد: طبق گزارشات واصله از ۶۰ واحد تولیدی مستقر در سهلان ۱۱ واحد به مرحله بهرهبرداری رسیدهاند و امیدواریم با افتتاح واحدهای درحال ساخت، شاهد افزایش تولید، اشتغال و صادرات در سهلان باشیم.
وی با انتقاد از گسترش بیضابطه و انتخاباتی تعداد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در کشور، تصریح کرد: متاسفانه با رویکردهای سیاسی و شعارزدگی اخباری مبنی بر ایجاد مناطق آزاد جدید و ویژه اقتصادی مخابره میشود حال آنکه زیرساخت مناطق آزاد فعلی بعد سالها تکمیل نشده و توسعه این مناطق بدون مطالعه و تامین زیرساختهای ابتدایی، سرمایهگذاران را متضرر میکند.
نوین در پایان پیگیر احداث فوق توزیع برق منطقه ویژه سهلان از شرکت برق منطقهای آذربایجان برای رفع قطعی برق واحدهای تولیدی مستقر در منطقه ویژه شد و در تماس با آقای اسماعیلزاده مقرر گردید ۴۰ درصد اعتبار پروژه از طریق منابع دولتی و مابقی توسط سرمایهگذاران منطقه سهلان تامین گردد./
پایان پیام
نظر شما