اعضای مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس، در بازدید از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران به بررسی روند خدمات رسانی به آسیب دیدگان جنگ تحمیلی 12 روزه پرداختند.

اعضای مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس مطالبات آسیب دیدگان جنگ تحمیلی 12 روزه را پیگیری کردند

به گزارش خبرنگار خانه ملت، اعضای مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی صبح امروز(۲۸شنبه تیرماه) با حضور یزدی خواه رئیس و اعضای این مجمع اعم از فلسفی، سلیمی، محمودی، عزیزی، صمصامی، روح الامینی، نوباوه وطن، سراج، غضنفری، کوچک زاده، ثابتی، متکی، شریعتی، شاوردیان، ایزدخواه، زارعی، رفیعی، لاجوردی و قیصری در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران حضور پیدا کرده و ضمن بازدید از بخش های مختلف این سازمان، نشستی با حضور تعدادی از مسئولان دستگاه های مربوطه همچون معاون پارلمانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرداری تهران، بنیاد مسکن، سازمان نظام مهندسی و وزارت راه و شهرسازی، دانشگاه های علوم پزشکی و بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار کردند.

در ابتدای این بازدید علی یزدی خواه رییس مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس، گفت: هدف از این بازدید بررسی امداد و نجات، آواربرداری و رسیدگی به آسیب دیدگان از جنگ تحمیلی 12 روزه است که پیرو پیشنهادات ارائه شده در نشست کمیسیون عمران مجلس انجام شد.

وی همچنین سوالاتی در خصوص نحوه جبران خسارات وارد شده به مردم و تامین منابع لازم برای این بخش مطرح کرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس، ضمن اشاره به نامه نمایندگان تهران به رییس جمهور برای اصلاح قانون بودجه 1404 جهت تامین منابع لازم برای جبران خسارات ناشی از جنگ تحمیلی 12 روزه در ادامه از عملکرد شهردار تهران مطابق با روحیه جهادی و انقلابی که دارد برای حمایت از آسیب دیدگان ناشی از این جنگ با استفاده از بودجه شهرداری تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه علی نصیری رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به ارائه گزارشی در رابطه با وظایف ذاتی و عملکرد سازمان متبوعش در طول دوره 12 روزه جنگ تحمیلی و پساجنگ و نحوه خدمات رسانی به آسیب دیدگان و جبران خساراتشان ارائه داد. از سوی دیگر نماینده دستگاه های مربوطه نیز به ارائه گزارش از نحوه برآورد خسارات و جبران آنها پرداختند.

اعضای مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس مطالبات آسیب دیدگان جنگ تحمیلی 12 روزه را پیگیری کردند

عبدالحسین روح الامینی ضمن تقدیر از عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رسیدگی به وضعیت آسیب دیدگان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به تشریح نتایج بازدیدهای میدانی که از بیمارستان های تهران داشته است، پرداخت.

 مجتبی زارعی نیز ضمن قدردانی از شهردار تهران به وزارت راه و شهرسازی به دلیل عدم برآورد خسارات متناسب با نیاز کشور تذکر داد، همچنین بر ضرورت تعامل بیشتر استانداری و شهرداری تهران برای تسریع روند خدمات رسانی به آسیب دیدگان جنگ تحمیلی تاکید کرد.

سید مرتضی محمودی افزود: شهرداری تهران بهترین عملکرد را داشته است اما این وظیفه دولت و مدیریت بحران و شورای عالی مدیریت بحران کشور است که به این وضعیت رسیدگی کند و این در حالی است که این شورا در چند سال اخیر به طور مستمر تشکیل جلسه نداده ضمن اینکه لازم بود سازمان ملی مستقلی در حوزه بحران کشور تشکیل شود.

زهره لاجوردی نیز ضمن تقدیر از عملکرد شهردار تهران در پسا جنگ تاکید کرد که نباید از سایر دستگاه های مربوطه سلب مسئولیت شود کما اینکه عملکرد وزارت راه و شهرسازی در این زمینه قابل قبول نیست، از سوی دیگر لازم است نمایندگان تهران در این رابطه مکاتبه ای با رئیس جمهور داشته باشند.

پیمان فلسفی افزود: دولت باید ستادی تشکیل دهد و وزرا و استاندار تهران در آن عضویت داشته باشند تا روند خدمات رسانی در این حوزه تسریع شود، از سوی دیگر دولت باید اعتبارات لازم برای جبران خسارات آسیب دیدگان تخصیص دهد.

سمیه رفیعی افزود: انصافا شهرداری در این رابطه عملکرد دغدغه مندانه ای داشته است اما متاسفانه در دولت با بحران تصمیم گیری مواجه هستیم که در ارائه آمار مشهود است.

وی در ادامه پیشنهاد داد چون مهمترین شهر آسیب دیده در جنگ تهران بود بنابراین لازم است برای تسریع روند جبران خسارات و آسیب دیدگان با رئیس جمهور مکاتبه کنیم تا تامین منابع مالی لازم برای این بخش در هیات وزیران مصوب شود، از سوی دیگر نحوه اطلاع رسانی خدمات شهرداری و دولت به مردم باید متناسب با واقعیات باشد.

اعضای مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس مطالبات آسیب دیدگان جنگ تحمیلی 12 روزه را پیگیری کردند

علیرضا سلیمی افزود: مدیریت بحران کشور دچار بحران است که باید تدابیری در این زمینه اتخاذ شود، همچنین لازم است بودجه بحران کشور تقویت شود.

محمد سراج نیز ضمن تقدیر از شهردار تهران برای ساماندهی مشکلات در پسا جنگ گفت: این روند باید به کل کشور تعمیم داده شود، هم چنین لازم است در کشور مسئول جبران خسارات این بخش مشخص شود و پدافند غیرعامل تقویت شده و برای جبران خسارات افرادی که خودروهایشان در این جنگ آسیب دیده است نیز چاره اندیشی شود.

پیمان فلسفی سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی در جمع بندی موارد مطرح شده در بازدید امروز اعضای این مجمع از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: امروز تعدادی از نمایندگان استان تهران در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران جهت بررسی و پیگیری و نظارت بر نحوه پیشرفت امور مربوط به آسیب دیدگان جنگ 12 روزه تحمیلی و حملات تجاوزکارانه دشمن صهیونیستی در تهران حضور یافتند تا مسائلی که برای مردم شهر تهران ایجاد شده کمااینکه تعدادی از آنها خانه هایشان را از دست داده اند به طور دقیق بررسی شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به واسطه مسئولیتی که شهرداری تهران پذیرفت بر اساس تصمیمی که در دولت اتخاذ شد اقداماتی را شروع و خسارت ها را ارزیابی کرد.

 وی تصریح کرد: میزان خساراتی که به مردم وارد شده که برخی جزئی یا متوسط یا برخی به گونه ای بوده است که نیاز به بازسازی یا نوسازی خانه ها وجود دارد، ارزیابی شده و جبران آنها طبق سلسله مراتب و طبقه بندی انجام شده توسط شهرداری و این سازمان و سایر دستگاه های مربوطه در دستورکار قرار گرفته است.

فلسفی گفت: از آنها درخواست کردیم که اگرچه وحدت فرماندهی در این زمینه وجود دارد اما باید حتما تمام دستگاه های ذیربط در کنار شهرداری تهران به وظایف قانونی خود عمل کنند و پراکنده کاری در این زمینه به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

اعضای مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس مطالبات آسیب دیدگان جنگ تحمیلی 12 روزه را پیگیری کردند

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: لازم است یک ستاد مرکزی بحران با فرماندهی شهردار تهران ایجاد شود و هر کدام از وزارتخانه ها، استانداری تهران و سایر دستگاه های مربوطه در آن عضویت داشته باشند و با وحدت فرماندهی کارها را پیش ببرند ضمن اینکه باید اعتبارات مورد نیاز آنها پیش بینی شود که بخشی از آن توسط شهرداری تامین شده است و بخشی هم باید توسط دولت و سازمان برنامه و بودجه به طور کامل تامین شود و اگر قرار است خانه ای اجاره شود و در اختیار آسیب دیدگان قرار گیرد یا نوسازی و بازسازی خانه های آسیب دیده در سریعترین زمان بدون محدودیت اعتباری انجام شود.

سخنگوی مجمع نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: ما بازدیدی هم از مرکز پایش سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به عمل آوردیم که امکانات خوبی برای مدیریت بحران پیش بینی کرده ضمن اینکه در دوره جنگ خود را با شرایط موجود تطبیق داده و بعد از آن نیز بر اساس مصوباتی که ایجاد شده امکاناتش را در اختیار قرار داده و روند خدمات رسانی به واحدهای خسارت دیده را رصد کرده است که می تواند مدلی باشد برای نقاط مختلف کشور که در جنگ آسیب دیدند که از تجربه آنها استفاده کنند تا در زمان مناسب به وضعیت کل آسیب دیدگان کشور رسیدگی شود.

فلسفی افزود: ما امروز در قالب تیم هایی به صورت میدانی از هتل هایی که آسیب دیدگان در آنها اسکان موقت داده شده اند نیز بازدید به عمل آوردیم و آخرین وضعیت آنها را مورد بررسی قرار دادیم.

لازم به ذکر است نمایندگان بعد از این نشست جهت بررسی نحوه خدمات رسانی به آسیب دیدگان جنگ تحمیلی 12 روزه از هتل های محل استقرار تعدادی از آنها که خانه هایشان تخریب شده بود، بازدید به عمل آوردند./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار