عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس با تأکید بر وحدت کشورهای اسلامی و منطقه، افزود: کشورهای منطقه باید هوشیار باشند و با بصیرت و آگاهی و دیپلماسی هوشمندانه در راستای ایجاد ید واحد و همبستگی بیشتر و ترسیم نقشه آینده تلاش کنند و قطعا حرکت مقتدرانه در این مسیر سبب خواهد شد تا سرنوشت غرب آسیا را به دست خود رقم بزنند.

وحدت کشورهای منطقه کلید راهگشای حل بحران غرب آسیا

محمد معتمدی در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه گفت: رژیم صهیونیستی با هدف تضعیف حاکمیت حماس، نسل کشی و سپس تلاش برای کوچ دادن اهالی غزه به مصر و ایجاد مناطق تحت کنترل خود تلاش می‌کند و این هم در راستای تحقق نقشه خود تحت عنوان «نظم نوین خاورمیانه» است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس با بیان اینکه رژیم صهیونیستی مهم‌ترین متحد سیاست خارجی آمریکا در منطقه غرب آسیا است، ادامه داد: فلسفه حضور ایران در سوریه در راستای استراتژی تأمین امنیت ملی و تقویت حوزه مقاومت بود اما با ضعف بشار اسد و درگیری بین مردم و حکومت، رژیم صهیونیستی با استفاده از نارضایتی مردم برای رسیدن به اهداف خود تلاش کرد تا در این کشور نفوذ کند، آنها از همان ابتدا به صورت رسمی خواهان سرنگونی بشار اسد و تغییر نظام در سوریه شدند.

وی با تأکید بر اینکه آمریکا حیات خود را در ناامنی جهان می‌داند، اضافه کرد: ایالات متحده با ایجاد ناامنی تلاش دارد تا کشورها را مورد استعمار قرار دهد و از آنجا که منطقه خاورمیانه ازنظر ژئوپلیتیکی و منابع انرژی در محاسبات استراتژیک جهانی قرار دارد ابتدا سیاست‌های خاورمیانه‌ای آمریکا تا مدت‌ها به حمایت و پشتیبانی از حکومت‌های اقتدارگرا معطوف بود که می‌توانستند اهداف این کشور را محقق کنند اما پس از فروپاشی شوروی خود را بدون رقیب جدی در عرصه بین‌المللی دید از این رو تلاش کرد تا در منطقه خاورمیانه حضور جدی‌تری داشته باشد و در راستای تحقق خاورمیانه بزرگ یا خاورمیانه جدید یک روز عراق و روز دیگر افغانستان و بعد لبنان و سوریه و در جنگ 14 روزه خاک کشورمان را مورد تجاوز قرار داد.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس با اشاره به سکوت کشورهای عربی در مقابل جنایت رژیم صهیونیستی و آمریکا بیان کرد: این کشورها باید بدانند که تداوم سکوت، بی‌عملی و حتی همراهی آنها در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار در تجاوز به کشورهای مسلمان منطقه موجب می‌شود تا آنها گستاخ‌تر شوند و در نهایت نیز به ضرر خودشان تمام خواهد شد چرا که به‌ طور جدی ادامه این سیاست، امنیت منطقه را تضعیف خواهد کرد.

وابستگی به نظام سلطه عامل تضعیف مجامع بین‌المللی

معتمدی همچنین با اشاره به سکوت مجامع بین‌الملل در قبال جنایتکاران و متجاوزان گفت: کشورهای غربی و آمریکا تنها دم از حقوق بشر می زنند و شعارهایی در این زمینه سر می‌دهند، اما در عمل به آن پایبند نیستند و رفتارهای متناقضی با این شعارها دارند. به عبارت دیگر، ادعای دفاع از حقوق بشر آنها صرفاً یک ژست یا تظاهر است و پشتوانه عملی ندارد. متأسفانه مجامع بین‌المللی به دلیل وابستگی به نظام سلطه در مقابل جنایات آنها سکوت کرده و همراهی آنها با سیاست‌های آمریکا و اسرائیل سبب تضعیف و بی‌خاصیتی این نهادها شده به نحوی که در برابر جنایات رژیم صهیونیستی واکنش و موضع‌گیری درستی ندارند از این رو باید در مورد عملکرد این سازمان‌ها تجدیدنظر شود  چرا که دیگر آنها کارکردی ندارند، حتی نمی توانند در مقابل این همه جنایات بیانیه‌ای صادر کنند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم بر با تأکید بر وحدت کشورهای اسلامی و منطقه افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال تضعیف گروه‌های مقاومت و تصاحب منطقه هستند اما علیرغم خواسته آنها شاهد پیوستن افراد بیشتر به این گروه‌های مقاومت هستیم که نشان می‌دهد آنها در اجرای سیاست‌های خود شکست خورده است از این رو کشورهای منطقه باید هوشیار باشند و با بصیرت و آگاهی و دیپلماسی هوشمندانه در راستای ایجاد ید واحد و همبستگی بیشتر و ترسیم نقشه آینده تلاش کنند و قطعا حرکت مقتدرانه در این مسیر سبب خواهد شد تا سرنوشت غرب آسیا را به دست خود رقم بزنند./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار