محمدصالح جوکار در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت؛ بر تمرکز شهرداریها بر منابع درآمدی پایدار و پرهیز از امور غیرتخصصی تاکید کرد و گفت: رشد و توسعه شهرها و هزینه های اداره آن روز به روز بیشتر و خدمات ارائه شده به شهروندان متنوع تر شده و از طرفی کمبود منابع مالی مورد نیاز برای انجام خدمات و عمران شهری منجر به چالش های شدید مالی برای شهرداری های کوچک و اتکای شدید شهرداری های بزرگ به کلانشهرها به درآمدهای ناپایدار شده است.
رییس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس ادامه داد: قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری ها و دهیاری ها، ایجاد بستری مناسب در زمینه مشارکت و جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های شهری و روستایی داشته و امکان پیش بینی وضع عوارض و بهای خدمات در صورت بهره مندی از خدمات شهری و روستایی در محدوده حریم شهر و روستا را دارد.
وی افزود: قانون درآمد پایدار شهرداریها در مجلس تصویب شد و 14 مورد درآمد پایدار در آن برای شهرداریها در نظر گرفته شد اما با وجود کارساز بودن، جوابگوی تمام نیاز شهرداریها نیست که لازم است در این خصوص نیز فکری شود تا شهرداری ها بتوانند امورات شهری را به بهترین شکل ممکن پیگیری و اجرایی کنند./
پایان پیام
نظر شما