رئیس کارگروه نظارت براجرای برنامه هفتم توسعه در بخش انرژی جلسه امروز این کارگروه با موضوع نحوه تخصیص منابع حساب سرمایه گذاری نفت و گاز کشور را تشریح کرد.

برکات تشکیل حساب سرمایه گذاری نفت و گاز / آسیب های زیرساختی در جنگ 12 روزه با ظرفیت این حساب ترمیم شد

مالک شریعتی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در تشریح جلسه امروز دوشنبه (6 مردادماه) کارگروه نظارت بر اجرای برنامه هفتم توسعه در بخش انرژی،گفت:این جلسه با موضوع بند"ب"ماده (14)قانون برنامه با موضوع تخصیص منابع حساب سرمایه گذاری نفت و گاز کشور برگزار شد.این حساب در مجلس یازدهم در بودجه سنواتی ایجاد و در برنامه هفتم توسعه،تکمیل شد.خوشبختانه با این حساب یک نظم و شفافیت خوبی در حوزه منابع و مصارف وزارت نفت ایجاد شده و وزارت نفت در جریان مقدار منابع حوزه های سرمایه گذاری توسعه زیرساخت هایش قرارمی گیرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید براینکه عملا بند سوم سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری با موضوع "شفاف سازی و ضابطه مندکردن درآمدها و هزینه های شرکت نفت و سایر شرکت های دولتی در بودجه " به خوبی اجرایی شده و این موضوع در جلسه امروز بررسی شد،مطرح کرد: در کمیسیون مطرح شد که اختلاف حساب هایی در منابع حساب سرمایه گذاری در بحث های مالیات برارزش افزوده و منابع فروش فرآورده های نفتی وجود دارد و قرار شد در جلسه کارگروه نظارت براین حساب که طبق قانون برنامه هفتم ایجاد شده، گزارش های حسابرسی وزارت نفت ، گزارش های سازمان مالیاتی همچنین گزارش هزینه های فروش را از طریق گمرک هم بگیریم و درنهایت مبلغ مورد نظر به حساب واریز شود.

شریعتی با اشاره به این موضوع که توسعه حوزه سرمایه گذاری نفت و گاز و هرآنچه به زیرساخت های کشور مربوط می شود،حق آیندگان است که باید از آن دفاع کنیم،ادامه داد: امیدواریم سرمایه گذاری برای آیندگان با نظم و شفافیت درست و کاملا تحت نظارت مجلس و بصورت چابک تری انجام شود.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به برکات تشکیل حساب سرمایه گذاری نفت و گاز کشور در برنامه هفتم،خاطرنشان کرد:اتفاق خوبی که بعد از ایجاد حساب سرمایه گذاری نفت و گاز انجام شد این بود که برخی از آسیب هایی که در جنگ 12 روزه دشمن به حوزه زیرساخت های نفت و گاز کشور ایجاد شده بود از منابع این حساب  تامین شد و مسولان به سرعت توانستند آن را ترمیم کنند.

رئیس کارگروه نظارت بر اجرای برنامه هفتم توسعه در بخش انرژی مجلس،در پایان تصریح کرد: جلسه بعدی جلسه اصلی کارگروه نظارت بر برنامه هفتم در وزارت نفت و با حضور عضو ناظر از کمیسیون انرژی و بودجه مجلس برگزار خواهد شد.تا الان 3 جلسه این نشست برگزار شده و جلسه آینده به نهایی کردن دستورالعمل حساب و اولویت های سرمایه گذاری در طرح های شرکت های تابعه وزارت نفت اختصاص دارد.

گفتنی است؛ این جلسه با حضور "زراعتکار" معاون برنامه ریزی وزیر نفت،مدیر کل امور سرمایه گذاری و اجرای سیاست های اصل 44 وزارت نفت،مدیر امور مالی شرکت ملی گاز ایران،معاونت برنامه ریزی وزارت نفت،رئیس امور و معاون انرژی سازمان برنامه وکارشناس مرکز پژوهش های مجلس برگزار شد./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار