نماینده مردم خاش در مجلس گفت: از نیروهای پرافتخار مسلح مستقر در استان، شورای تامین، سران قبایل، علما و ائمه جمعه و جماعت درخواست دارم که با وحدت اینچنین حوادث ددمنشانه را محکوم کنند و نسبت به شناسایی اشرار مسلح و گروهک های معاند نظام اقدام نمایند.

ضرورت شناسایی اشرار مسلح و گروهک های معاند نظام

به گزارش خبرنگار خانه ملت، علی کرد در نشست علنی امروز (یکشنبه 12 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: سربلندی و پیروزی ملت بزرگ ایران را در جنگ 12 روزه به همه فرزندان ملت و آزادی خواهان جهان تبریک می گویم و برای شهدای این جنگ علو درجات خواستارم.

وی افزود: حمله تروریستی گروهک جیش الظلم را به ساختمان دادگستری استان سیستان و بلوچستان به شدت محکوم می کنم و علو درجات برای شهدا و شفای عاجل برای مجروحان این حادثه طلب می کنم.

نماینده مردم خاش در مجلس اظهار کرد: از نیروهای پرافتخار مسلح مستقر در استان، شورای تامین، سران قبایل، علما و ائمه جمعه و جماعت درخواست دارم که با وحدت اینچنین حوادث ددمنشانه را محکوم کنند و نسبت به شناسایی اشرار مسلح و گروهک های معاند نظام اقدام نمایند./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار