عضو کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به تخلفات مدیرعامل یکی از صندوق‌های بازنشستگی زیرمجموعه وزارت کار، از بی‌توجهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به این موضوع انتقاد کرد.

انتقاد از تخلفات مدیرعامل یکی از صندوق‌های بازنشستگی زیرمجموعه وزارت کار/ دستگاه نظارتی صندوق بازنشستگی در اختیار "رفقای قهوه‌خانه‌ای"؛ چرا رسیدگی نمی‌شود؟

به گزارش خبرنگار خانه ملت، علی خضریان، نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس با اشاره به دریافت گزارشات متقن و خدشه‌ناپذیر در خصوص رفتارهای غیراخلاقی مدیرعامل یکی از صندوق‌های بازنشستگی، گفت: یکی از مدیران عامل صندوق‌های بازنشستگی ذیل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مرتکب اشتباه بزرگی شده که متأسفانه در حالی که تلاش شد این موضوع بدون طرح در افکار عمومی و با انتقال موضوع به آقای میدری از سوی نمایندگان و دلسوزان مورد توجه و رسیدگی قرار گیرد، اما ظاهراً چینش نیرو در پست‌های اقتصادی این صندوق آنقدر ذهن آقایان وزارت کار را مشغول کرده است که دیگر حواسشان از این موضوعات که اهم بر هر کار و فعالیتی است، پرت شده است.

خضریان با بیان اینکه متأسفانه پس از تلاش برای برخورد با مدیر متخلف توسط وزیر شاهد بی‌توجهی وزیر مربوطه با این مطالبه به حق بودیم، گفت: ما از ارکان نظارتی آن صندوق بازنشستگی که از رفقا و دوستان قهوه خانه‌ای پسر یکی از وزرای اسبق هستند، انتظار پیگیری نداریم؛ چون شنیده‌ایم آن وزیر اسبق که اتفاقاً این روزها او را باید مرد پشت پرده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز دانست، گفته است من بحران‌های بزرگتر را حل کرده‌ام، این بحران که چیزی نیست. بنابراین وقتی آن وزیر اسبق متأسفانه چنین حرفی می‌زند، از دوستان مرتبط با پسر آن وزیر که مسئول نظارتی آن صندوق هستند، نباید هیچ توقعی داشت.

وی ادامه داد: البته اگر بخواهیم شفاف صحبت کنیم از آقای میدری هم دیگر هیچ توقعی نداریم. او در دوران این یکسال خط قرمزهای زیادی را رد کرده و به اعتقاد بنده ادامه حضورش در منصب مقام عالی وزارت را باید مدیون فضای جنگی پس از تجاوز رژیم صهیونسیتی بداند. اما از رییس جمهور محترم که از نهج‌البلاغه و منش امام علی(ع) می‌گویند، توقع می‌رود تا با ورود به این موضوع و رسیدگی بی‌طرفانه برای مشخص شدن ابعاد مختلف، تلاش کنند تا حق و حقیقت روشن شود و با مدیر متخلف برخورد جدی صورت پذیرد.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌بایست خیلی زودتر از این حرف‌ها با تغییر مدیری که ارزش‌های اسلامی و انسانی را زیر پا گذاشته، این ماجرا را خاتمه می‌داد اما ظاهراً اراده‌ای بر حل این موضوع وجود ندارد و این حکایت از این دارد که میدری و هم پالکی‌های سیاسی‌اش چطور بر زبان از حقوق زنان می‌گویند، اما در بزنگاه تصمیم‌گیری پایشان در برخورد با هم پالکی‌هایشان می‌لرزد.

خضریان در پایان با بیان اینکه در تمام مدتی که برخی نمایندگان مجلس از اقدام خلاف اخلاق مدیر مربوطه مطلع شدند، تلاش شد تا بدون هرگونه جنجالی، وجدان وزیر مدعی عدالت‌خواهی را بیدار کنیم، اما ظاهراً بی‌فایده بوده است، افزود: امروز به آقایان هشدار می‌دهم که در صورت عدم برخورد و عزل مدیرعامل متخلف، ابعاد بیشتری از این موضوع به رسانه‌ها درز خواهد کرد تا رییس جمهور و دلسوزان کشور شما را توبیخ نمایند و دیگر راه بازگشتی به وزارت کار نداشته باشید. سهل انگاری شما نسبت به این موضوع و عدم عزل مدیر مربوطه، دیگر هیچ جای دفاع از شما و دوستانتان باقی نمی‌گذارد./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار