مالک شریعتی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در تشریح دومین جلسه کمیسیون مشترک انرژی و صنعت مجلس،گفت:این جلسه با حضور اعضای آن از دو کمیسیون صنعت و انرژی مجلس ،"عباس زاده" مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی،مدیر برنامه ریزی و توسعه پتروشیمی وزارت نفت،معاون مدیرکل حقوقی و رئیس کل امور حقوقی وزارت نفت،رئیس کل مهندسی ساختار صنایع پتروشیمی،کارشناسان سازمان اداری و استخدامی ،کارشناس مرکز پژوهش های مجلس همچنین کارشناس معاونت قوانین مجلس برگزار شد.
نماینده مردم تهران در مجلس، ادامه داد:در این جلسه به ادامه بررسی طرح اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی پرداخته شد و وارد بررسی و ارزیابی متن و مواد این طرح شدیم،البته تصویب نهایی آن در دوجلسه آینده اتفاق خواهد افتاد.
سخنگوی کمیسیون انرژی و صنعت در مجلس با اشاره به مواد بررسی شده طرح اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی،افزود: در جلسه امروز تا ماده 3 این طرح مطالعه و بررسی شد و اعضا و مدعوین نظرات خود را درباره طرح اساسنامه بیان کردند،آنچه که تا الان درباره این اساسنامه بحث و تبادل نظر شد؛درموضوع عنوان این طرح و نوع این شرکت که یک سازمان تابعه ای و شرکت اصلی وزارت نفت خواهد بود.در جلسات آینده وارد شرح وظایف و اختیارات این شرکت خواهیم شد.
پایان پیام



نظر شما