نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی از چند خبر مهم در حوزه عمرانی، آموزشی و زیرساختی برای مشهد و کلات خبر داد و گفت: با پیگیری‌های مستمر، گام‌های مؤثری در مسیر توسعه مناطق کم‌برخوردار برداشته شده است.

انعقاد تفاهم‌نامه هزار میلیاردی ساخت مدارس مشهد با حضور عظیمی‌راد/ خبرهای خوش برای حاشیه شهر و کلات ادامه دارد

احسان عظیمی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به حل مشکل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی مشهد، گفت: قرارداد بنیاد مسکن استان با شهرداری مشهد برای ساخت پروژه مسکونی ۴۰۵۲ واحدی در شهرک شهید رجایی، به تأیید بنیاد مسکن کشور رسیده است، این موفقیت نتیجه دو هفته پیگیری مستمر از معاون مسکن شهری بنیاد مسکن کشور بود.

حل مشکل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی مشهد و پروژه مسکونی ۴۰۵۲ واحدی

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، افزود: بر اساس هماهنگی صورت گرفته با رئیس بنیاد مسکن استان، زمان کلنگ‌زنی این پروژه با حضور رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی به‌زودی اعلام خواهد شد، این اقدام، خبری خوش برای مردم عزیز حاشیه شهر مشهد است.

دستاوردهای عمرانی و ارتباط اینترنت در شهرستان کلات

عظیمی‌راد همچنین از چند دستاورد برای شهرستان کلات خبر داد و گفت: اتصال اینترنت روستای بابا فرجی به شبکه 4G، تحویل پل باکسی و نصب پل در مسیر این روستا، و اجرای پروژه ابنیه‌های پل باکسی پیش‌ساخته در روستای طاهرآباد، از جمله اقداماتی است که با پیگیری‌های انجام شده به نتیجه رسیده است.

امضای تفاهم‌نامه ساخت مدارس در مناطق کم‌برخوردار مشهد

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به امضای تفاهم‌نامه هزار میلیارد تومانی برای ساخت مدارس در مناطق کم‌برخوردار مشهد، تصریح کرد: این تفاهم‌نامه بین سازمان نوسازی مدارس کشور، مجمع نمایندگان مشهد و کلات و مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی امضا شد، منابع مالی این طرح شامل ۴۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی، همچنین ۴۰۰ میلیارد تومان با پیگیری مجمع نمایندگان و ۲۰۰ میلیارد تومان از سوی خیرین تامین خواهد شد.

انعقاد تفاهم‌نامه هزار میلیاردی ساخت مدارس مشهد با حضور عظیمی‌راد/ خبرهای خوش برای حاشیه شهر و کلات ادامه دارد


وی این تفاهم‌نامه را «الگوی ملی تحقق عدالت آموزشی» دانست و اظهار داشت: این صرفاً یک سند رسمی نیست و باید با اراده جدی و پیگیری مستمر به مرحله اجرا برسد تا در دو سال آینده، بخش قابل‌توجهی از مدارس مورد نیاز احداث و سهم مناطق محروم از سرانه آموزشی افزایش یابد.

واگذاری تاکسی‌ون‌ها؛ تشکر رانندگان و گلایه از بی‌اطلاعی در مراسم بهره‌برداری

عظیمی‌راد با اشاره به ماجرای واگذاری تاکسی‌ون‌ها، اظهار داشت: روز جمعه مورخه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴، جمعی از رانندگان تاکسی‌ون با حضور خودجوش مقابل دفتر مرکزی اینجانب، از پیگیری‌های شبانه‌روزی برای حل مشکل صدور اسناد و پلاک‌گذاری ۱۳۰ دستگاه تاکسی‌ون تشکر کردند؛ در این مرحله، ۴۹ دستگاه به رانندگان تحویل داده شد. البته هفته گذشته مراسم بهره‌برداری از این تاکسی‌ون‌ها بدون اطلاع و هماهنگی برگزار شد و بنده به دلیل حضور در تهران فرصت حاضر شدن در مراسم را پیدا نکردم. متاسفانه این اقدام بدون اطلاع‌رسانی قبلی انجام شد و حتی اعضای دفترم تنها شب قبل از طریق فضای مجازی مطلع شدند.

عظیمی‌راد در پایان خاطرنشان کرد: با مردم باید صادق بود؛ مردم بهترین قضاوت‌کنندگان هستند و خداوند شاهد همه امور است. مهم آن است که نتیجه تلاش‌ها به نفع شهروندان و زائران امام رضا(ع) به ثمر برسد./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار