نماینده مردم نهاوند در مجلس، گفت: وزارت جهاد کشاورزی نقش حاکمیتی خود را در حوزه کشاورزی ایفا نمی‌کند، روزمرگی در احداث کارخانه قند خسارت جدی به کشاورزان وارد کرده است.

نثاری: کارخانه قند نهاوند با وجود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی بلاتکلیف است/وزارت جهاد کشاورزی نقش حاکمیتی خود را ایفا نمی‎‌کند

علیرضا نثاری، نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با انتقاد از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در این حوزه انتخابیه گفت: متأسفانه وزارت جهاد در قبال پروژه‌ها و ظرفیت‌های نهاوند نگاه برنامه‌محور ندارد و این موضوع باعث خسارت به کشاورزان شده است. کارخانه قند نهاوند با وجود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی همچنان بلاتکلیف مانده و علی‌رغم قول وزارتخانه مبنی بر قرار گرفتن در اولویت اول، اقدامی جدی صورت نگرفته است.

وی افزود: سرمایه‌گذار این پروژه حتی برای دریافت تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی اعلام آمادگی کرده، اما وزارت جهاد کشاورزی به جای پیگیری، موضوع را معطل مذاکرات با ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) کرده است، در حالی که این وزارتخانه باید نقش متولی‌گری خود را ایفا کند.

نماینده مردم نهاوند تصریح کرد: در حوزه‌های دیگر از جمله احیای دامداری‌ها و دامپروری‌های، قنوات و کانال‌های کشاورزی، تأمین کود، اصلاح الگوی کشت و جلوگیری از کشت‌های پرمصرف، تاکنون بیشتر صحبت‌ها در حد وعده باقی مانده و اقدام عملی دیده نمی‌شود.

نثاری با اشاره به ظرفیت‌های ویژه نهاوند در تولید عسل، گشنیز و گوشت در غرب کشور خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی در عمل هیچ برنامه‌ای برای بالفعل کردن این ظرفیت‌ها ارائه نکرده و به نظر می‌رسد حتی نسبت به وظایف ذاتی و حاکمیتی خود در این حوزه آگاهی کافی ندارد./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha