رئیس فراکسیون نظارت بر صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مجلس، با بیان اینکه اقدام وزارت نفت در انتصاب اعضای هیات مدیره شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت برخلاف قانون است، گفت: وزارت نفت به مهجوریت نیروهای انقلابی متخصص پایان دهد.

وزارت نفت به مهجوریت نیروهای انقلابی متخصص پایان دهد

زینب قیصری رئیس فراکسیون نظارت بر صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خانه ملت، با بیان اینکه نمایندگان مجلس در حال ارزیابی عملکرد یک ساله وزرا و انطباق آن با برنامه‌های بالادستی و همچنین برنامه ارائه داده شده به مجلس در زمان رای اعتماد هستند، در خصوص انتصاب اخیر در وزارت نفت، گفت: در درجه اول اقدام وزارت نفت در انتصاب اعضای هیات مدیره شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت برخلاف قانون است.

وزارت نفت باید در جهت تحقق اهداف برنامه هفتم حرکت کند

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در بند (د) تبصره (۱۴) قانون بودجه ۱۴۰۴ به صراحت هرگونه عملیات مالی و بودجه‌ای در شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت ممنوع شده و فقط در ذیل سازمان بهینه‌سازی سازی و مدیریت راهبردی انرژی مجاز شده است ، لکن این انتصابات می‌بایست سریعا لغو شود.

وی تصریح کرد: ضروری است به مهجوریت نیروهای انقلابی متخصص در وزارت نفت پایان داده شود، این پذیرفته نیست که در ذیل پرچم وفاق، نیروهای انقلابی قلع و قمع شوند، این مهم در ارزیابی عملکرد وزیر لحاظ خواهد شد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: انتظار مجلس از آقای پاکنژاد وزیر محترم نفت، توجه ویژه به قوانین و حرکت به سمت اهداف برنامه هفتم است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: با توجه به اهمیت ویژه وزارت نفت در اقتصاد کشور، تمرکز مجلس و دیگر دستگاه‌های نظارتی در این وزارتخانه، طبیعی و در راستای جلوگیری از انحراف است./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار