عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اختلاف نظر میان بانک مرکزی و وزارت اقتصاد درباره تک‌نرخی کردن ارز گفت: ما حتما باید به سمت ارز تک نرخی حرکت کنیم، از سویی دیگر زمانی می‌توان به سمت تک‌نرخی شدن ارز حرکت کرد که اقتصاد کشور به ثبات نسبی برسد و آرامش در بازار برقرار شود.

گودرزوند چگینی

مهرداد گودرزوند چگینی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت،با اشاره به اختلاف نظر میان بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص تک‌نرخی کردن ارز، گفت: همه ما می‌دانیم وجود چند نرخی در بازار ارز منشأ فساد است و این مسأله تردیدی ندارد؛ اما باید توجه کنیم که آیا شرایط اقتصادی امروز کشور اجازه می‌دهد به سمت تک‌نرخی شدن برویم یا خیر.

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه تجربه‌های گذشته نشان داده در شرایط ناپایدار اقتصادی، اجرای سیاست تک‌نرخی شدن نتیجه مطلوبی در پی نداشته است، اظهار کرد: زمانی می‌توان به سمت تک‌نرخی شدن ارز حرکت کرد که اقتصاد کشور به ثبات نسبی برسد و آرامش در بازار برقرار شود. چراکه ما حتما باید به سمت ارز تک نرخی حرکت کنیم، با این حال در شرایط فعلی، تک‌نرخی شدن ارز به اقتصاد کشور کمکی نخواهد کرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه ناهماهنگی در سیاست های ارزی مردم را متضرر خواهد کرد، ادامه داد: در وضعیت فعلی، نرخ تورم کشور ثابت نیست و اقتصاد از پایداری لازم برخوردار نمی‌باشد، بنابراین اگر بدون در نظر گرفتن الزامات موجود و موقعیت کشور، به‌طور شتابزده به سمت تک‌نرخی کردن ارز حرکت کنیم، به‌طور قطع هزینه و شوک سنگینی به اقتصاد وارد خواهد شد.

گودرزوند چگینی خاطرنشان کرد: تصمیم‌گیری درباره نرخ ارز باید با هم‌فکری و هماهنگی دستگاه‌های اقتصادی کشور انجام شود. لازم است مدلی طراحی شود که هم به واقعیت‌های اقتصادی توجه داشته باشد و هم شرایط جاری کشور را در نظر بگیرد. تنها در این صورت است که می‌توان از تبعات منفی جلوگیری کرد و منافع مردم را حفظ کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار