ابراهیم رضائی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به تدارک بریکس برای برگزاری نشست فوقالعاده در خصوص چالشهای فراروی نظم جهانی چندقطبی و همچنین پاسخ مشترک به اقدامات تعرفهای و تحریمهای ایالات متحده، گفت: نیمی از اقتصاد و جمعیت جهان در مجموعه کشورهای عضو بریکس تجمیع شده لذا اقدامات این گروه در حوزه های مختلف خصوصا اقتصاد جهانی اثرگذار و مهم محسوب می شود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در این زمینه، اظهار کرد: بر این اساس مشاهده می شود که آمریکایی ها بارها اعضای این گروه را تهدید به تحریم و اقدامات خصمانه کرده اند؛ اعمال محدودیت و تعرفه علیه کشورهای متعدد بیانگر این امر است.
وی با بیان اینکه راه اندازی بانک مشترک بریکس و استفاده از ارز مشترک در میان اعضاء، بسیاری از توطئه های غرب به سرکردگی ایالات متحده برای افزایش فشار و تهدید کشورهای مستقل را خنثی و بی اثر می کند، ادامه داد: به عبارتی این همبستگی سیاسی موجب تقویت مقاومت در برابر چالشهایی که از سوی نهادهای تحت سلطه غرب اعمال می شود، خواهد بود.
نماینده مردم دشتستان در قوه مقننه تصریح کرد: بدون شک بریکس نقش کلیدی در حفظ صلح، ثبات و توسعه منطقهای و بین المللی دارد زیرا ظرفیتهای فراوان و مکمل برای همکاریهای چندجانبه میان اعضاء این گروه فراهم است.
رضائی با بیان اینکه ایفای نقش در بریکس می تواند به حل بخشی از مشکلات اقتصادی کشورمان که ناشی از فشارهای غرب است، کمک کند، خاطرنشان کرد: بنابراین باید گفت که حضور ایران در بریکس بسیار اهمیت دارد؛ این موضوع تاییدکننده اثرگذاری جمهوری اسلامی در معادلات بین المللی و جهانی است./
پایان پیام
نظر شما