عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعتقاد دارد سکوت غربی ها در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای رژیم غاصب صهیونیستی بیانگر رویکرد متناقض و استاندارد دوگانه است.

سکوت غرب در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای صهیونیست‌ها بیانگر استاندارد دوگانه است

یعقوب رضازاده در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به تشدید ساخت‌وساز در سایت هسته‌ای دیمونا اسرائیل، گفت: متاسفانه باید اذعان کرد سکوت غربی ها در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای رژیم غاصب صهیونیستی بیانگر رویکرد متناقض و استاندارد دوگانه است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر این اساس اروپایی ها و آمریکایی ها نمی توانند کشورهایی که عضو پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای و فعالیت هایشان کاملا صلح آمیز است را متهم جلوه دهند.

وی افزود: در واقع مقامات غربی باید پاسخ دهند آیا محدود بودن اطلاعات و مخفی‌کاری شدید این رژیم نسبت به فعالیت های غیرصلح آمیز هسته ای جای تعجب ندارد! به عبارتی چرا آنها هیچ موضع گیری علیه این اقدام ضدبشری انجام نمی دهند؟.

نماینده مردم سلماس در مجلس دوازدهم با اشاره به اینکه توسعه زرادخانه هسته‌ای رژیم غاصب صهیونیستی با چراغ سبز غربی ها انجام می شود، تصریح کرد: این مهم در حالیست که تأسیسات هسته‌ای تحت نظارت آژانس در ایران مورد تهاجم و تجاوز نظامی آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی قرار گرفت اما کشورهای همپیمان این اسرائیل هیچ واکنشی نشان ندادند و حتی آن را محکوم نکردند.

رضازاده خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی به معاهده‌ منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای با همان NPT نپیوسته‌ و فعالیت‌هایش هیچگاه تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار نداشته و همگان می دانند که این رژیم دارای کلاهک های هسته ای است لذا جامعه جهانی باید در مقابل زیاده خواهی ها و اقدامات ضدبشری این رژیم ایستادگی کند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha