نماینده مردم ماکو در مجلس از افتتاح خانه بهداشت، زمین چمن مصنوعی و آسفالت معابر در ماکو و چالدران و کلنگ‌زنی قطب چهارم دیتا سنتر کشور و اجرای پروژه آبرسانی ۲۵ روستا در هفته دولت خبر داد.

افتتاح خانه بهداشت، زمین چمن مصنوعی و آسفالت معابر در ماکو و چالدران و اجرای پروژه آبرسانی ۲۵ روستا با حضور علیپور اقدم

عمر علیپوراقدم در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های متعدد به مناسبت هفته دولت در شهرستان‌های ماکو، چالدران، پلدشت و شوط گفت: بهره‌برداری از پروژه‌های مختلف عمرانی، بهداشتی، ورزشی و زیرساختی در این مناطق نشان‌دهنده اهتمام ویژه به توسعه و ارتقای کیفیت زندگی مردم است.

وی افزود: در هفته دولت امسال، پروژه‌های متعددی افتتاح شد که از جمله آنها می‌توان به بهره‌برداری از خانه بهداشت روستای باغچه جوق و زمین چمن مصنوعی روستای گجوت در شهرستان ماکو اشاره کرد همچنین پروژه گازرسانی به روستای دیبک و کهریز بالا با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و متراژ ۲۵ کیلومتر به بهره‌برداری رسید که خدمات گاز را به بیش از ۲۵۰ خانوار منطقه ارائه می‌کند.

نماینده مردم ماکو، چالدران، پلدشت و شوط تصریح کرد: یکی از پروژه‌های مهم، کلنگ‌زنی عملیات اجرایی قطب چهارم دیتا سنتر کشور در منطقه آزاد ماکو بود که گام مهمی در توسعه فناوری و زیرساخت‌های دیجیتال منطقه محسوب می‌شود.

علیپوراقدم همچنین درباره پروژه آبرسانی به ۲۵ روستای ماکو گفت: این پروژه با اعتبارات قابل توجهی که در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ تخصیص یافته و همچنین تفاهمنامه‌ای با اداره عشایر منعقد شده در حال اجراست و آب آشامیدنی سالم را به روستاهای متعدد این شهرستان خواهد رساند.»

وی با اشاره به اهمیت توسعه راه‌ها و تسهیل رفت و آمد مردم در مناطق روستایی افزود: پروژه تعریض جاده پل عظیم‌کندی تا سه راه شوط با اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان آغاز شده و مراحل پایانی خود را طی می‌کند همچنین پروژه‌های آسفالت معابر روستایی در روستاهای بابورعجم، علی‌آباد، داردرسی و دیگر نقاط منطقه اجرا شده و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد بازدیدهای مستمر با حضور معاون عمرانی استاندار، مدیران کل و مسئولان شهرستان، برای نظارت بر روند پیشرفت پروژه‌ها انجام شده و تاکید شده است که تمام تلاش‌ها برای تکمیل به موقع پروژه‌ها به کار گرفته شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌ها و ارائه خدمات بهتر به مردم از اولویت‌های اصلی ام است و با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، به ویژه در مناطق محروم، تلاش می‌کنیم تا پروژه‌های بیشتری در آینده نزدیک به بهره‌برداری برسد و شاهد بهبود ملموس وضعیت زندگی مردم عزیز باشیم./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار