نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، گفت: با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، مجتمع عظیم فولاد آریانا شفق کرمان در کمتر از یک سال راه‌اندازی می‌شود و این رخدادی مهم است که می‌تواند تحولی چشمگیر در صنعت فولاد و اشتغال این استان رقم بزند.

کارخانه فولاد در کرمان با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی کمتر از یک سال آینده افتتاح می‌شود

شهباز حسن‌پور بیگلری در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت، در بیان بخشی از اقدامات نظارتی خود در حوزه انتخابیه، گفت: به دنبال پیگیری‌های صورت گرفته و با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، مجتمع عظیم فولاد آریانا شفق کرمان در مدت کمتر از یک سال راه‌اندازی خواهد شد و این رخدادی مهم است که می‌تواند تحولی چشمگیر در صنعت فولاد و اشتغال استان کرمان رقم بزند.

ضرورت حمایت از جوانان نخبه و شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه استان کرمان

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به بازدیدی که به همراه مسئولان مربوطه اعم از معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور، استاندار کرمان و جمعی از مسئولان دانشگاهی و استانی از کارخانه نوآوری و و بنیاد نخبگان استان کرمان داشته است، ادامه داد: استان کرمان مملو از جوانان نخبه، خلاق و کارآفرین است و باید با برنامه‌ریزی منسجم و حمایت‌های جدی، فرصت نقش‌آفرینی این سرمایه‌های ارزشمند در مسیر توسعه دانش‌بنیان استان فراهم شود.

وی تصریح کرد: حمایت از پارک‌های علم و فناوری، بنیاد ملی نخبگان و مراکز نوآوری از اولویت‌های اصلی است در همین راستا پرداخت تسهیلات ویژه به شرکت‌های دانش‌بنیان استان کرمان باید در دستور کار قرار گیرد تا این شرکت‌ها بتوانند با قدرت و انگیزه بیشتری در مسیر رشد و شکوفایی حرکت کنند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، تاکید کرد: حمایت از جوانان و نخبگان، نه تنها موجب توسعه استان کرمان خواهد شد، بلکه گامی موثر در تحقق اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان کشور است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: مجلس و دولت وظیفه دارند در کنار یکدیگر از فعالان عرصه علم و فناوری حمایت کنند تا آینده‌ای روشن برای استان و کشور رقم بخورد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار