محمدمهدی فروردین، نماینده مردم فراشبند، فیروزآباد، قیر و کارزین و رئیس پیشین مجمع نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت از انتخاب غلامرضا توکل شوریجه، نماینده مردم سروستان، خرامه و کوار به عنوان رئیس جدید مجمع نمایندگان این استان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه زمان مسئولیت بنده به عنوان رئیس مجمع -با اعتمادی که نمایندگان استان فارس به بنده داشتند- در شهریورماه به پایان رسیده بود، انتخابات هیات رئیسه مجمع نمایندگان استان فارس روز گذشته (۶ مهرماه) برگزار شد و با اکثریت آرای نمایندگان دکتر توکل شوریجه به عنوان رئیس جدید مجمع به مدت یک سال انتخاب شد.
نماینده مردم مردم فراشبند، فیروزآباد، قیر و کارزین در مجلس تصریح کرد: با توجه به شناختی که ما از آقای توکل داریم و آن روحیه تعاملی که هم با همکاران نماینده و هم با دولت دارد؛ امید داریم که بتوانیم با کمک همدیگر و با ریاست وی اتفاقات خوبی را به عنوان نماینده مردم؛ هم در سطح ملی و هم در سطح استان برای مردم عزیزمان رقم بزنیم.
فروردین در پایان ضمن تبریک به نماینده مردم سروستان برای انتخاب وی به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان فارس، گفت: از همه همکاران نماینده در استان فارس میخواهم که همان همراهی و همکاری خوبی که در انتخاب بنده به عنوان رئیس مجمع داشتند، در برنامههای آتی و چشماندازی که برای استان فارس و حتی مسائل کلان کشور پیش رو است، داشته باشند؛ تا بتوانیم دوره طلایی را با ریاست آقای توکل برای مجمع نمایندگان استان فارس رقم بزنیم./
پایان پیام
نظر شما