به گزارش خبرنگار خانه ملت، علیرضا سلیمی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۹ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی با اعلام اینکه خرید تضمینی گندم و سایر محصولات کشاورزی می بایست در شهریورماه تعیین تکلیف می شد، عنوان کرد: ما در مجلس قبل قانون تصویب کردیم و سال ۹۹ شورای قیمت گذاری تعیین شد که یکی از شاخص های این قیمت گذاری نرخ تورم است. امسال خود دولت نرخ تورم را ۳۵ درصد اعلام کرده است که بر اساس آن باید قیمت گندم از کیلویی ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان حداقل به ۳۰ هزار تومان برسد. چرا دولت آن را اعلام نمی کند؟ اینجا دولت کوتاهی کرده است و باید مجلس به آن تذکر دهد.
نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به عدم رعایت قانون در خصوص مسکن، گفت: طبق قانون جهش تولید مسکن قرار بود اگر بانک ها به تعهداتشان در خصوص مسکن عمل نکنند جریمه شوند، سوال این است که بانک مرکزی تاکنون چقدر بانک ها را برای ترک فعلشان در این خصوص جریمه کرده است؟ آیا نباید این موضوع را پیگیری کرد؟
وی همچنین با اشاره به تصمیم های متضاد اقتصادی در دولت، گفت: چرا اینقدر بین اجزای دولت تضاد و تخالف است و وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی دائم توپ را در زمین یکدیگر می اندازند؟/
پایان پیام
نظر شما