نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد، گفت: در پی پیگیری‌های مستمر و طی مراحل قانونی، تمامی مجوزهای اداری، فنی و مالی پروژه انتقال آب از تصفیه‌خانه شماره شش تهران به شهرستان‌های شهریار و ملارد اخذ شده است. این پروژه حیاتی که با هدف تأمین آب پایدار منطقه طراحی شده، پس از تخصیص ۳۱ میلیون مترمکعب آب آماده کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی است.

تمامی مجوزهای پروژه انتقال آب شهریار و ملارد اخذ شد

حسین حق‌وردی نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، در خصوص تامین آب شرب شهریار و ملارد، گفت: در پی پیگیری‌های مستمر صورت گرفته، پروژه انتقال آب از تصفیه‌خانه شماره شش تهران به شهرستان شهریار، اکنون وارد مرحله‌ای شده که تمامی الزامات قانونی و مالی برای شروع عملیات آن فراهم است. این پروژه حیاتی که تأمین آب پایدار منطقه را هدف قرار داده ، اکنون نیازمند اقدام فوری شرکت آب و فاضلاب (آبفا) برای کلنگ‌زنی است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تخصیص آب مورد نیاز برای این پروژه به میزان  ۳۱ میلیون متر مکعب در سال ۱۴۰۰ از وزارت نیرو اخذ شد. همچنین، توجیه فنی و اقتصادی این طرح ملی (ماده ۲۳) در سال ۱۴۰۱ به تأیید نهایی رسید. در این زمینه، از وزارت نیرو بابت همکاری و تخصیص منابع لازم تقدیر می‌شود.

وی افزود: هزینه‌های اجرایی پروژه ۱۳۰۰ میلیارد تومان برآورد می شود. ساختار تأمین مالی این طرح بر اساس مصوبه جدید، با مشارکت ۵۰ درصدی دولت و ۵۰ درصدی شرکت آب و فاضلاب (آبفا) تعیین گردیده است. دولت در لایحه بودجه سنواتی  شامل ۱۱۸ میلیارد تومان برای سال گذشته و ۱۵۰ میلیارد تومان برای سال جاری در نظر گرفته است که آبفا نیز موظف به تأمین سهم مشابه خود است.

حق‌وردی عنوان کرد: تمامی مجوزهای اجرایی و اداری لازم از نهادهای ذی‌ربط از جمله راهداری، شهرداری تهران ، پلیس راهور و محیط زیست و ...، اخذ شده و موانع قانونی از پیش پای طرح برداشته شده است. با توجه به تأمین اعتبار لازم در ردیف بودجه ملی،این پروژه باید هرچه سریع‌تر آغاز شود.

نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی، گفت: هم‌اکنون، با تکمیل بودن تمام زیرساخت‌های قانونی، چشم شهروندان شهریار به آغاز عملیات اجرایی فوری این خط انتقال آب دوخته شده است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha