رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت برگزاری جلسات علنی مجلس گفت: در روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس هیچ کار و مأموریتی مهم‌تر از حضور در صحن مجلس نیست.

هیچ ماموریتی مهم‌تر از حضور در جلسات علنی نیست/هیأت رئیسه با انجام مأموریت کمیسیون و فراکسیون ها در ایام جلسات علنی موافقت نخواهد کرد

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، دکتر محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۲۳ مهر) مجلس شورای اسلامی گفت: در روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس، کمیسیون‌ها و فراکسیون‌ها حق مأموریت رفتن و این موارد را ندارند، پس درخواست نکنند که به طور قطع ما در هیات رئیسه موافقت نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: در روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس هیچ کار و مأموریتی مهم‌تر از حضور در صحن مجلس نیست؛ لذا دستگاه‌های دولتی و نمایندگان عضو کمیسیون‌ها و فراکسیون‌ها برای سفر در روزهای برگزاری جلسات علنی، پیگیر نباشند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha