نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: اگر چه مردم قزوین نسبت به انتقال آب سد طالقان به تهران معترض هستند، اما به دلیل شرایط خاص کشور صبورانه با این مسئله همراهی می‌کنند.

صبوری و همراهی مردم قزوین با انتقال آب سد طالقان به تهران

سالار ولایت مدار نماینده مردم  قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، گفت: انتقال آب سد طالقان به تهران مشکلات زیادی را برای باغات و زمین‌های کشاورزی مردم در قزوین ایجاد کرده است.

وی افزود: مردم قزوین اگرچه نسبت به انتقال آب سد طالقان به تهران معترض هستند، اما به دلیل شرایط خاص کشور صبورانه با این موضوع همراهی می‌کنند.

نماینده مردم  قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته پیش‌رو، هفته سرکشی به حوزه‌های انتخابیه است و ما نیز در قزوین، آبیک و البرز بازدید از نقاط مختلف استان را در دستور کار داریم.

ولایت مدار تصریح کرد: پیش از این به همراه مدیران استانی در بخش‌های مختلف، بازدیدهایی از مناطق مختلف مسکونی و صنعتی استان داشته و مشکلات را شناسایی کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: در بازدیدهایی که در روزهای آینده از نقاط مختلف داریم، میزان پیشرفت کار در حل مشکلاتی که در بازدیدهای قبلی صورت‌جلسه شده مورد بررسی قرار خواهد گرفت./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha