به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، دستغیب که برای شرکت در بیستوپنجمین مجمع جهانی دیوانها و مؤسسات حسابرسی (اینتوسای) به شرمالشیخ مصر سفر کرده است، بعدازظهر پنجشنبه در حاشیه این اجلاس با «عبدالعزیز بن محمد العمادی»، رئیس دیوان محاسبات قطر، دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار که در فضایی صمیمی و دوستانه برگزار شد، دکتر دستغیب با اشاره به اشتراکات دینی، فرهنگی و جغرافیایی میان ایران و قطر، روابط دو کشور را «خوب و دوستانه» توصیف کرد و گفت: «ایران و قطر، دو کشور مسلمان و همسایه، همواره روابطی برادرانه و مبتنی بر احترام متقابل داشتهاند و اکنون زمان آن است که این روابط در حوزه همکاریهای فنی و تخصصی میان دیوانهای محاسبات دو کشور گسترش یابد.»
وی افزود: «در آینده نزدیک یادداشت تفاهم همکاری میان دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران و دیوان محاسبات قطر در دوحه یا تهران به امضا خواهد رسید.»
در ادامه این دیدار، آقای عبدالعزیز بن محمد العمادی نیز ایران را «دوست و همسایهای خوب» خواند و اظهار داشت: «به موازات گسترش روابط سیاسی و اقتصادی میان دو کشور، همکاریهای فنی و تخصصی بین دیوانهای محاسبات ایران و قطر نیز باید با جدیت دنبال شود.»
وی تأکید کرد: «دوستی و برادری میان دو ملت ایران و قطر پایدار و همیشگی خواهد بود.»
رئیس دیوان محاسبات قطر در پایان، از رئیس کل دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران برای انجام سفری رسمی به دوحه دعوت به عمل آورد. /
پایان پیام
 
             
                



نظر شما